Ζητούνται δύο εργατοτεχνίτες από την Εφορεία Αρχαιοτήτων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 08:49 Ζητούνται δύο εργατοτεχνίτες από την Εφορεία Αρχαιοτήτων

Αιτήσεις από 1η Ιουνίου…

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μέχρι 30/9/2018, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου, ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας, Ευρυτανίας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο (2) θέσεις ΔΕ Εργατοτεχνίτες με ειδίκευση σε αναστηλωτικά έργα, προκειμένου να απασχοληθούν στην αποκατάσταση του  Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Σπερχειάδας στο Δήμο Μακρακώμης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Κων/νου Καραμανλή & Ζαφείρη 1 Τ.Κ. 35132 Λαμία, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας υπόψιν κ. Καλαντζή Ηλία ή κ. Σταμοκώστα Αναστασία (τηλ. επικοινωνίας: 22310-47628).

Η προθεσμία είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από 1.6.2018 έως 7.6.2018 (9:00 μέχρι 14:00).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση