Υποχρεωτική κυκλική πρόσβαση στην Μονή Αγάθωνος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 11:37 Υποχρεωτική κυκλική πρόσβαση στην Μονή Αγάθωνος

Για τη μεγάλη γιορτή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος…

Τη μεγάλη θρησκευτική εορτή Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού, πανηγυρίζει ο ιστορικός ναός στην Ιερά Μονή Υπεραγίας Θεοτόκου Αγάθωνος 5 και 6 Αυγούστου.

Όπως κάθε χρόνο πλήθος πιστών αναμένεται να επισκεφθεί το Μοναστήρι που φοράει τα γιορτινά του για την υποδοχή τους.

Για την εξασφάλιση της ασφαλούς πρόσβασης των πιστών για τη συμμετοχή τους στη μεγάλη δεσποτική γιορτή, έχουν ληφθεί μέτρα τροχαίας για τις 5 Αυγούστου με υποχρεωτική κυκλική πρόσβαση και αναχώρηση εξ αυτής, ως εξής:

1. Η κίνηση όλων των οχηµάτων, προς την Ι.Μ. Αγάθωνος θα διεξάγεται αποκλειστικά µέσω του δροµολογίου Λουτρά Υπάτης — Λαδικού — Βασιλικά — Συκά — Ι.Μ. Αγάθωνος.

2. Η κίνηση (επιστροφή) των οχηµάτων (πλην λεωφορείων, ∆.Χ.Ε. αυτοκινήτων, φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τ. και των οχηµάτων ∆ηµοσίου) θα διεξάγεται, προς Λαµία, µέσω του δροµολογίου Ι.Μ. Αγάθωνος — Καπνοχώρι — Υπάτη — Λουτρά Υπάτης.

3. Απαγορεύεται η κίνηση των οχηµάτων, προς Ι.Μ. Αγάθωνος, µέσω του δροµολογίου Υπάτη — Καπνοχώρι - Ι.Μ. Αγάθωνος, καθόσον το συγκεκριµένο δροµολόγιο θα χρησιµοποιηθεί αποκλειστικά για την επιστροφή των ελαφρών οχηµάτων από την Ι.Μ. Αγάθωνος.

4. Η κίνηση (επιστροφή) των λεωφορείων, ∆.Χ.Ε. αυτοκινήτων, φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τ. και των οχηµάτων ∆ηµοσίου, προς Λαµία, θα διεξάγεται µέσω του δροµολογίου Ι.Μ. Αγάθωνος — Συκά — Βασιλικά —Λαδικού — Λουτρά Υπάτης.

Τα παραπάνω ισχύουν από το απόγευμα της Κυριακής 05- 08-2018 ώρα 16:00’ έως την 24.00’, ώρα της ιδίας.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση