Το γλυκό μπαχαρικό που δυναμώνει το μυαλό και διώχνει το άγχος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 12:20 Το γλυκό μπαχαρικό που δυναμώνει το μυαλό και διώχνει το άγχος

Προσθέτει γεύση, χαρίζει υπέροχη μυρωδιά, ενώ κρύβει πολλά οφέλη για την υγεία - Γνωρίστε τις ευεργετικές ιδιότητες της κανέλας και εντάξτε την στη διατροφή σας.

Ενισχύει το μεθυστικό άρωμα σε ένα φλιτζάνι καφέ ή ένα ποτήρι κρασί. Δίνει γεύση σε ελαφριά γλυκά και χαρίζει στα φρούτα ακόμη περισσότερη νοστιμιά. Η κανέλα αποτελεί ίσως το πιο αγαπημένο γλυκό μπαχαρικό όλων και όχι άδικα. Η μυρωδιά της είναι συναρπαστική, γοητεύοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς στη γαστρονομία. Και, παρ΄ ότι δε χρειάζεστε περισσότερους λόγους για να την αγαπήσετε και να την προσθέσετε στη διατροφή σας, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η κανέλα είναι πολλά περισσότερα από απλώς ένα εύγευστο μυρωδικό.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση