Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί χαβιάρι - Να μην καταναλωθεί

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 16:01 Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί χαβιάρι - Να μην καταναλωθεί

Συγκεκριμένη παρτίδα του προϊόντος.

Ο ΕΦΕΤ προχωρά στην ανάκληση συγκεκριμένης παρτίδας χαβιαριού και προειδοποιεί όσους το έχουν προμηθευτεί να μην το καταναλώσουν. 

Η απόφαση αφορά το χαβιάρι με την επωνυμία «Balik Pearls, Eggs of Salmon» της εταιρείας «Caviar House & Prunier City GmbH» και συγκεκριμένα τη συσκευασία των 100 γραμμαρίων, με ημερομηνία λήξης 31/12/2023.

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε μέσω του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές σχετικά με τη διακίνηση στην Ελλάδα χαβιαριού γερμανικής προέλευσης, το οποίο διαπιστώθηκε ότι είναι επιμολυσμένο με τον παθογόνο μικροοργανισμό «Listeria monocytogenes». 

Έτσι, ο Φορέας απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος, ενώ σε εξέλιξη είναι οι σχετικοί έλεγχοι. «Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν», καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση