Οι συμβουλές για αποτελεσματικό αδυνάτισμα που στηρίζονται από την επιστήμη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 13:44 Οι συμβουλές για αποτελεσματικό αδυνάτισμα που στηρίζονται από την επιστήμη Φωτό: iStock

Τα βήματα για απώλεια βάρους που επιβεβαιώνονται από επιστημονικές μελέτες.

Το αδυνάτισμα μπορεί να είναι μια πρόκληση, αλλά με τις σωστές στρατηγικές, μπορεί να επιτευχθεί με υγιεινό και βιώσιμο τρόπο. Ακολουθούν 20 συμβουλές που μπορούν να σε βοηθήσουν και βασίζονται σε επιστημονικές μελέτες.

1. Κάνε σπριντ

Όταν τρέχεις, καις περισσότερες θερμίδες ακόμη και αφού σταματήσεις. Τα υψηλής έντασης διαστήματα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσεις αυτή την επίδραση των καύσεων μετά την άσκηση.

2. Πάρε νωρίς πρωινό

Το πρωινό πριν από τις 11 το πρωί σταθεροποιεί τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα, βοηθώντας σε να κάψεις επιπλέον 442 θερμίδες τη μέρα συγκριτικά μ' εκείνους που δεν τρώνε πρωινό, σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Μπαθ.

3. Άσε κάτω το κρέας

Σε πρόσφατη μελέτη, vegan συμμετέχοντες που έκαναν δίαιτα έχασαν σχεδόν διπλάσιο βάρος συγκριτικά με χορτοφάγους, ψαρο-χορτοφάγους και κρεατοφάγους συμμετέχοντες.

4. Επίλεξε την προπόνηση ενδυνάμωσης

Η προπόνηση ενδυνάμωσης αυξάνει την ικανότητα του σώματός σου να καίει λίπος ως καύσιμο, σύμφωνα με έρευνα στη Scandinavian Journal of Medicine & Science in Sports.

Πηγή: shape.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση