Ο Δήμος Στυλίδας σας προσκαλεί το τριήμερο των Απόκρεων...



Εκδηλώσεις σε Ράχες - Πελασγία - Γλύφα - Στυλίδα...

Ο Δήμος μας  αντιλαμβάνεται την ανάγκη των κατοίκων για αναψυχή σε μια περίοδο  συλλογικής κατήφειας και προσπαθεί  με ελάχιστα κονδύλια και τη βοήθεια  δημοτικών & τοπικών συμβούλων,συλλόγων, υπαλλήλων & εθελοντών να κρατήσει ζωντανές γιορτές και παραδόσεις.

Έτσι  το Σαββάτο  25/2/2012,  στις Ράχες για δεύτερη φορά με τον συντονισμό του Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Ραχών Νίκου Λαϊνα, της Καίτης Καραγιώργου και άλλων εθελοντών, με τη συνεργασία όλων των συλλόγων της περιοχής ξεκινάμε στις  5.30 το απόγευμα με παιδικό πάρτι, συνεχίζουμε με άναμμα φωτιάς και το παραδοσιακό γαϊτανάκι, αλευρώματα και αποκριάτικο γλέντι με μεζέ και κρασί, προσφορά από χορηγίες καταστημάτων της περιοχής.

ΠΕΛΑΣΓΙΑ Σάββατο 25/2/2012 στης 7.00 η ώρα το απόγευμα άναμμα φωτιάς και στη συνέχεια θα απολαύσουμε τη χορευτική ομάδα παιδιών υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας φυσικής αγωγής Νατάσας Κωστοπούλου.

Κυριακή 26-2-2012, 11.00 το πρωί στη ΠΕΛΑΣΓΙΑ ξεκινά η παρέλαση καρναβαλιστών και στη συνέχεια πάρτι στη πλατεία του χωριού.

Κυριακή 26-2-2012, ΓΛΥΦΑ ξεκινά στις 4 η ώρα το απόγευμα το καρναβάλι

 

Καθαρά  Δευτέρα  27/2/2012

ΚΟΥΛΟΥΜΑ  στη Στυλίδα στο Πάρκο του Λαού από τις 11.00 το πρωί.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, σαρακοστιανά εδέσματα και κρασί.

Καθαρά Δευτέρα 27-2-2012 Κούλουμα στη Γλύφα, από τις 11.00 το πρωί.

Ο Δήμος Στυλίδας προσκαλεί  όλους τους δημότες του και τους φίλους που θέλουν να απολαύσουν ένα ξεχωριστό διήμερο, να έλθουν να διασκεδάσουν μαζί μας στη Στυλίδα και στα γραφικότερα χωριά της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Σας περιμένουμε όλους  να διασκεδάσουμε μαζί, να ξεχάσουμε  για λίγο τα προβλήματά μας και  ιδιαίτερα αυτά που προκαλεί η  παρούσα κατάσταση της πατρίδας μας.



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB