Η Αλκιστης Πρωτοψάλτη στο Φεστιβάλ Οίτης 2013

 
 
Με «Μια αγκαλιά τραγούδια», όπως ονομάζει τη μουσική της παράσταση η αγαπητή ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη, θα έρθει στα Λελέϊκα Υπάτης για μία μοναδική live εμφάνιση την Τετάρτη 19 Ιουνίου  2013 στον τόπο τεχνών Χώρα στα πλαίσια του Φεστιβάλ Οίτης 2013.

Από τις πιο τελευταίες εμφανίσεις της εδώ ήταν στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας μαζί με τον Στέφανο Κορκολή ενώ δυστυχώς δεν είχε καταφέρει να έρθει για να παρουσιάσει στην πόλη μας το εξαιρετικό πρόγραμμα της με την Ευανθία Ρεμπούτσικα που είχε χειροκροτηθεί στο Παλλάς της Αθήνας.

Πέρυσι είχε συνεργαστεί και με τον Μάριο Φραγκούλη στο Παλλάς και μάλιστα κυκλοφόρησαν μαζί και τον live δίσκο "Ραντεβού στο Παλλάς Live".

Στη συναυλία της στο Φεστιβάλ Οίτης τον Ιούλιο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αναμένεται να παρουσιάσει ένα απόσταγμα από αγαπημένα τραγούδια, τόσο από την πρόσφατη όσο και από την διαχρονική της δισκογραφία.

Τραγούδια που έχουν αποτυπωθεί στην ψυχή και την καρδιά του κοινού, τραγούδια που με την φωνή της θα ταξιδέψουν, θα κάνουν τους θεατές να ξεχαστούν, να τραγουδήσουν και να ονειρευτούν.

Μαζί της θα εμφανιστεί ένας πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, ο Γιώργος Περρής, του οποίου η Αλκηστις Πρωτοψάλτη επιμελήθηκε το καινούργιο του CD.

Στην συναυλία θα πλαισιώσουν την δημοφιλή τραγουδίστρια με την τριαντάχρονη και πλέον διαδρομή, οι μουσικοί Θωμάς Κοντογιώργης, Κώστας Καρακατσάνης, Θάνος Σταυρίδης, Άγγελος Παπαδάτος και Αλέξης Κώστας. Πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα μουσικών, πέντε υπέροχους σολίστες με ταλέντο και φαντασία.

Οι καλλιτέχνες υπόσχονται να χαρίσουν μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά τραγούδια, με δυνατές και ρομαντικές στιγμές αλλά και ροκ στιγμιότυπα.

Το LamiaReport ως χορηγός επικοινωνίας του Φεστιβάλ Οίτης 2013, θα σας ενημερώνει συνεχώς για όλες τις εξελίξεις... μείνετε συντονισμένοι.








Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB