Citroen Back To School!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 12:20 Citroen Back To School!

Γιατί και τη φετινή σχολική χρονιά, μόνο η Citroën μιλάει με πράξεις!

Το καλοκαίρι τελειώνει και οι υποχρεώσεις της Ελληνικής οικογένειας αυξάνονται, μιας και ξεκινούν τα σχολεία. Για κάθε οικογένεια, η έναρξη της σχολικής χρονιάς σημαίνει αγορές για σχολικά είδη (καινούριες τσάντες, κασετίνες, μαρκαδόρους, μολύβια, τετράδια), αλλά και είδη ένδυσης και υπόδησης, όπως καινούρια παπούτσια και ρούχα. Οι σχολικές υποχρεώσεις αυξάνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό, δυσκολεύοντας την απόκτηση ενός σύγχρονου και ασφαλούς νέου αυτοκινήτου.

Γι’ αυτό το λόγο, η Citroën πρωτοπορεί για ακόμη μια χρονιά, καθώς είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα που προσφέρει μοναδικά προγράμματα για την αγορά ενός νέου Citroën, με τη μοναδική προωθητική της ενέργεια Citroen Back to School.

Με το πρόγραμμα Back to School, η Citroën “μιλάει με πράξεις” και προσφέρει αποκλειστικά κατά την περίοδο επιστροφής των μαθητών στα θρανία, όλα της τα μοντέλα σε ειδικές προνομιακές τιμές, με 5 χρόνια εγγύηση και συνολικό όφελος πολλαπλάσιο του ετήσιου μέσου κόστους αγοράς σχολικών ειδών!

Εναλλακτικά, η Citroën σας δίνει τη δυνατότητα ευέλικτων και άκρως δελεαστικών προγραμμάτων αγοράς για την απόκτηση νέου αυτοκινήτου, είτε με 0% προκαταβολή, είτε με το πλέον ανταγωνιστικό πακέτο της αγοράς, των 36 πραγματικά άτοκων δόσεων!

Το προωθητικό πρόγραμμα ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων έως τις 30 Σεπτεμβριου 2019.

Η Άνεση στην πράξη...μόνο από τη Citroën!

 

Group Karellis: Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Cintroen για την Φθιώτιδα.
Για περισσότερες πληροφορίες στο Τηλέφωνα: 22310 23563, 43341, 47535 ή επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στο 2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας - Αθήνας, για να γνωρίσετε και οδηγήσετε όλα τα νέα μοντέλα της Citroen.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση