ΑΕΚ: O Σέρχιο Αραούχο προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 13:55 ΑΕΚ: O Σέρχιο Αραούχο προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα

Ο Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων με την Ένωση, 1,5 μήνα από ότι αναμενόταν, με τον Ματίας Αλμέιδα να τρίβει τα χέρια του.

Ο Αραούχο έδειξε για μια ακόμη φορά ότι πρόκειται για ένα παίκτη «κομάντο» με τον αρχηγό της ΑΕΚ προς έκπληξη όλων να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του την Κυριακή (06/08).

Ο «Τσίνο» μπορεί να μην βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας ενόψει των αγώνων με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει από το να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας από εδώ και στο εξής.

Άλλωστε ο Αραούχο δεν είναι μυστικό πως αποτελεί ένα από τους αγαπημένους παίκτες που έχει ο Ματίας Αλμέιδα στο ρόστερ του, με τον ίδιο την περσινή χρονιά να συμβάλει τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, μέχρι να τραυματιστεί.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση