Champions League: Λύτρωσε τη Ρεάλ ο Μπέλιγχαμ στο 94', επέστρεψε από το 0-2 η Γαλατασαράι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 21:57 Champions League: Λύτρωσε τη Ρεάλ ο Μπέλιγχαμ στο 94', επέστρεψε από το 0-2 η Γαλατασαράι

Συγκινήσεις επιφύλασσε η δεύτερη ημέρα της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα είχε βρει... σκούρα κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου στο «Μπερναμπέου» και όλα έδειχναν πως το ματς θα μείνει στη «λευκή» ισοπαλία. Ωστόσο, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ... χτύπησε ξανά στο 90'+4' χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Η άμυνα της Ουνιόν Βερολίνου έδειχνε να αντέχει μέσα στο “Μπερναμπέου”, αλλά η Ρεαλ Μαδρίτης απέφυγε την “γκέλα” στην πρεμιέρα της στο φετινό Champions League με το γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο 90+4′. Η Κοπεγχάγη έφτασε κοντά σε μια εντυπωσιακή νίκη στην έδρα της Γαλατάσαραϊ, αλλά το 0-2 έγινε 2-2, μετά την αποβολή που είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 73′.

Ένα ακόμα φετινό ματς που η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε ικανή να χάσει βαθμούς και μια ακόμα φορά που ο Τζουντ Μπέλιγχαμ την “έσωσε. Η “βασίλισσα” τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League (3ο γκρουπ) αλλά ο Άγγλος απέδειξε και πάλι πως είναι ο νέος της ηγέτης, κάνοντας το 1-0 στο 90+4′. Στο άλλο ματς της πρεμιέρας, που ξεκίνησε 19:45, η Γαλατάσαραϊ είδε την Κοπεγχάγη να προηγείται με 2-0 μέσα στην Πόλη, αλλά να παίρνει τελικά το βαθμό, σε ματς για τον 1ο όμιλο της διοργάνωσης.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου 1-0

Το πρώτο ημίχρονο στο Ρεαλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου είχε μια… σταθερή εικόνα, με την “Βασίλισσα” να πιέζει τους Γερμανούς, αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την αμυντική τους λειτουργία. Πέρα όμως από την κεφαλιά του Χοσέλου στο 6′ (η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ) η ομάδα του Αντσελότι δεν μπόρεσε να φέρει σε άλλη δύσκολη θέση τους γηπεδούχους.

Η Ουνιόν Βερολίνου ήταν αρκετά στατική και δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά τα καρέ του Κέπα, κάτι που συνεχίστηκε και στην επανάληψη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης “άγγιξε” το γκολ στο 51′. Είχε διπλή ευκαιρία με πρωταγωνιστή τον Ροντρίγκο. Ο Βραζιλιάνος νικήθηκε αρχικά από τον Ρένοβ στο μεταξύ τους τετ α τετ και στην εξέλιξη της φάσης, το γυριστό σουτ του έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Ουνιόν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τα ηνία του αγώνα, ανώ ο αντσελότι έκανε και τις απαραίτητες αλλαγές για να της δώσει ώθηση. Στο 63′ η “Βασίλισσα” είχε νέο δοκάρι, σε κεφαλιά του Χοσέλου, μετά και από επέμβαση του Ρένοβ. Οι “μερένγκες” δεν έβγαλαν το… πόδι από το γκάζι, με τον Μπονούτσι να είναι εκ των πρωταγωνιστών, στην άμυνα της Ουνιόν Βερολίνου.

Η Ρεάλ συνέχισε να χάνει ευκαιρίες στα καρέ του Ρένοβ, με τον Χοσέλου να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Η πίεση της Ρεάλ παρέμεινε μέχρι τα τελευταία λεπτά του ματς, με την Ουνιόν Βερολίνου να… λυγίζει τελικά στο 90+4′, με τον Μπέλιγχαμ να βρίσκει το γκολ της νίκης.

Γαλατάσαραϊ – Κοπεγχάγη 2-2 (1ος όμιλος)

Η Γαλατάσαραϊ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε για το γκολ και στο 7′ είδε τον Ικάρντι να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα της Κοπεγχάγης, σε τετ-α-τετ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, είχαν δοκάρι στο 22′ σε σουτ του Ακτούρκογλου και τελικά το… πλήρωσαν, με τον Ελιονούσι να νικάει τον Μουσλέρα και να κάνει το 0-1.

Η Γαλατάσαραϊ πίεσε με το ξεκίνημα της επανάληψης για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά η Κοπεγχάγη έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 58′, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν στην αντεπίθεση και τον Γκονσάλβες να βρίσκει άδεια την εστία των γηπεδούχων και να κάνει το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να πλησιάζουν στο “τρίποντο”, αλλά η αποβολή του Γέλερ στο 73′ έφερε τα… πάνω – κάτω. Η Γαλατάσαραϊ μείωσε σε 2-1 με δυνατό σουτ του Μπούι στο 86′ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 88′ με το βολέ του Τετέ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση