Χαβιέρ Μιλέι, ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής που δηλώνει ειδικός στο ταντρικό σεξ - Τον αποκαλούν «ο τρελός» και «η περούκα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 09:32 Χαβιέρ Μιλέι, ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής που δηλώνει ειδικός στο ταντρικό σεξ - Τον αποκαλούν «ο τρελός» και «η περούκα» (φωτο Reuters)

Οι θαυμαστές του τον αποκαλούν «ο τρελός» και «η περούκα» λόγω των μαλλιών του, ενώ ο ίδιος αναφέρεται στον εαυτό του ως «το λιοντάρι». Πιστεύει ότι η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι μια μαρξιστική συνωμοσία για την καταστροφή της οικογένειας, ενώ έχει αναφερθεί στο ενδεχόμενο να επιτρέπεται στους ανθρώπους να πωλούν τα ίδια τους τα όργανα. Είναι ο Χαβιέρ Μιλέι, ο επόμενος πρόεδρος της Αργεντινής.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbeast

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση