Σταϊκούρας: Ξεκίνησε το «καθάρισμα» στο στρατόπεδο «Τσαλτάκη»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 09:18 Σταϊκούρας: Ξεκίνησε το «καθάρισμα» στο στρατόπεδο «Τσαλτάκη»

Έπιασε δουλειά το ΤΕΝΞ για απομάκρυνση τυχόν επικίνδυνων υλικών…

Όπως ενημέρωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, σε συνέχεια της Προγραμματικής Σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ, Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, Υπουργείου Δικαιοσύνης (Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Μεγάρων) και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ξεκίνησε σήμερα (9/1) από το Τάγμα Εκκαθαρίσεως Ναρκοπεδίων Ξηράς η υλοποίηση του έργου για την απομάκρυνση τυχόν επικίνδυνων υλικών στο τμήμα του πρώην στρατοπέδου «ΤΣΑΛΤΑΚΗ» στη Λαμία, όπου και πρόκειται να ανεγερθεί το νέο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας.

Το έργο περιλαμβάνει συγκεκριμένες και εξειδικευμένες εργασίες εκκαθάρισης σε έκταση εμβαδού 15.000 τ.μ., ώστε να αποδοθεί ο χώρος καθαρός και ασφαλής για να υλοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες πλήρους τοπογραφικής αποτύπωσης του χώρου, γεωτεχνική έρευνα και λοιπές εργασίες.

«Το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, ως αναθέτουσα αρχή, προωθεί τη διαδικασία στα επόμενα βήματα, ώστε να προχωρήσει το σημαντικό, για τη Δικαιοσύνη και την περιοχή, έργο της ανέγερσης του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας», τονίζει ο κ. Σταϊκούρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση