Λαμία: Κομβόι επικαθήμενων λίγο έλειψε να φτάσει στο κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 08:30 Λαμία: Κομβόι επικαθήμενων  λίγο έλειψε να φτάσει στο κέντρο της πόλης

Τα γύρισαν 350 μέτρα πίσω με την όπισθεν!...

Για μία ακόμη φορά τα GPS, δεν... έκαναν σωστά τη δουλειά τους – σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των αλλοδαπών οδηγών – και τέσσερα μεγάλα επικαθήμενα λίγο έλειψε να φτάσουν στην πλατεία Πάρκου!

Γύρω στις 12:00’ το μεσημέρι τέσσερις τούρκικες νταλίκες αγνόησαν τις προειδοποιητικές πινακίδες και αντί να στρίψουν στα φανάρια της Γ. Πλατή δεξιά στην οδό Κύπρου, συνέχισαν ευθεία με προορισμό το κέντρο της Λαμίας, σύμφωνα με όσα έβλεπαν στα όργανά τους.

Πληρώματα της Ομάδας ΔΙΑΣ αρχικά τις σταμάτησε στο ύψος του βενζινάδικου, πριν την Αβέρωφ και με τη συνεργασία πληρώματος της Τροχαίας Λαμίας, οδήγησαν σχεδόν για 350 μέτρα με την όπισθεν τα μεγάλα οχήματα πίσω στη συμβολή της Γ. Πλατή με την οδό Κύπρου, από όπου πήραν το δρόμο για την… ελευθερία.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση