«Μουσική και Ήχος» από το Μάκη Μανταλόβα και τους φίλους του στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 11:24 «Μουσική και Ήχος» από το Μάκη Μανταλόβα και τους φίλους του στη «Χώρα»

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου στον Τόπο Τεχνών «Χώρα» στα Λελέικα Υπάτης, θα απολαύσουμε μια συναυλία με «άρωμα» ανατολής, βγαλμένη από ήχους, στιγμές και εικόνες του παρελθόντος. Ο Μάκης Μανταλόβας και οι φίλοι του, μας παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Μουσική και Ήχος» στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ Οίτης. Είσοδος ελεύθερη.

Μια συναυλία βγαλμένη από ήχους, στιγμές και εικόνες του παρελθόντος, ενσαρκώνεται με σκοπό να προσεγγίσει τις ψυχές των ανθρώπων με την βοήθεια ονειρικών χερουβικών ψαλμών. Το όλο μουσικό σύνολο είναι επηρεασμένο από μελωδίες ανατολής και από την ελληνική μουσική που εκτελείται με τέχνη και μεράκι. Η ομάδα των μουσικών με εμπνευστή τον Ευθύμιο Μανταλόβα, και με τη βοήθεια του Πύρρου Πουλίτσα, φίλου και δασκάλου, της Εύης Γούβαλη, του Δημήτρη Κουτή, του Θανάση Καλτσά, του Δημήτρη Ρούσκα και του Στέλιου Μανταλόβα, θα παρουσιάσει νέα και παλιά μουσικά δημιουργήματα με το δικό της ύφος και αύρα. Ένα σύνολο μουσικών και φίλων πολλών ετών, που θα αυξήσει την εντροπία όμορφων ηχοχρωμάτων και θα αναδείξει αυτή την προσπάθεια των νέων μελωδιών και στίχων που γράφτηκαν από τον Ευθύμιο Μανταλόβα.

Ο Μανταλόβας Ευθύμιος είναι Διπλωματούχος του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστήμιου Πατρών, με διπλωματική διατριβή στην Ενσωμάτωση των γεωγραφικών πληροφοριακών συστημάτων πάνω στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Είναι υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη σχολή Θετικών επιστημών, στο τμήμα Φυσικής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων MSc in Servicemanagement του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με διπλωματική διατριβή στα Καινοτόμα Επιχειρηματικά Μοντέλα βασισμένα σε Ψηφιακές Πλατφόρμες που την διεκπεραίωσε μέσω της εταιρείας Αccenture. Κάτοχος επίσης Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στα εφαρμοσμένα Πληροφοριακά συστήματα στην Πολυτεχνική σχολή Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής και κάτοχος του ετήσιου τίτλου προγράμματος ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΠΠΑΙΚ με θέμα διπλωματικής διατριβής Εκπαιδευτική Ρομποτική. 

Διαθέτει δεύτερο τίτλο σπουδών στην Βυζαντινή και Παραδοσιακή Μουσική και συμμετέχει στην δημιουργία μουσικών θεμάτων και ενορχηστρώσεων παραστάσεων με την χρήση της Μουσικής Τεχνολογίας. Έχει πάρει μέρος σε μουσικά δρώμενα παίζοντας μουσική με πολλά ονόματα όπως ο Παντελής θαλασσινός, η Μελίνα Κανά, αλλά και με μουσικούς και δεξιοτέχνες του Φθιωτικού χώρου όπως ο Πύρρος Πουλίτσας, ο Δημήτρης Κουτής, ο Θανάσης ο Καλτσάς και ο Δημήτρης Ρούσκας που αποτελούν και το παρόν σχήμα.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Μανταλόβας Μάκης: Φωνή, ακουστική κιθάρα, γκάιντα (κ.α. έγχορδα).

Γούβαλη Εύη: Φωνή-Τραγούδι

Καλτσάς Θανάσης: Λαούτο, Λάφτα, ακουστική κιθάρα (κ.αεγχορδα)

Κουτής Δημήτρης: Κλαρίνο

Μανταλόβας Στέλιος: Νέυ, ηλ. κιθάρα, φωνητικά.

Πουλίτσας Πύρρος: Μπάσο, φωνητικά,  (κ.α. έγχορδα).

Ρούσκας Δημήτρης: Κρουστά

Μουσική επιμέλεια: Μανταλόβας Ευθύμιος, Πουλίτσας Πύρρος, Καλτσάς Θανάσης

Νέες μουσικές δημιουργίες.

Στίχοι: Μανταλόβας Ευθύμιος

Μουσική: Μανταλόβας Ευθύμιος

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες / Κρατήσεις θέσεων στα 22310 51075 & 22310 43333

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 16ου Φεστιβάλ Οίτης στο: www.xwra.gr

Info:
«Μουσική και Ήχος» - Μάκης Μανταλόβας και φίλοι

Παρασκευή,22 Ιουλίου 2022
Ώρα έναρξης: 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
ΛελέικαΥπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.xwra.gr

Σε συνδιοργάνωση με:

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.)
Δήμος Λαμιέων

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση