Με έναν πρωτότυπο τρόπο θα γιορτάσουν φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης οι Χρόνος Εκδόσεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 07:44 Με έναν πρωτότυπο τρόπο θα γιορτάσουν φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης οι Χρόνος Εκδόσεις

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, που γιορτάζουμε για συμβολικούς λόγους κάθε χρόνο στην εαρινή ισημερία, 21 Μαρτίου, οι Χρόνος Εκδόσεις διοργανώνουν και σας προσκαλούν στον 36ο Ανοιχτό Κύκλο Δημιουργών με τίτλο :  “Ο ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΘΙΑΣΟΣ”  την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 από ώρα 18.00 μέχρι και 21.00 στο καφέ “λουκούμι” στη Λαμία, οδός Καλύβα Μπακογιάννη αριθμός 7.
 
Πρόκειται για μία συνάντηση δημιουργών και αναγνωστών δίνοντας βήμα σε όλες και όλους είτε θέλετε να συμμετέχετε απαγγέλοντας εσείς το αγαπημένο σας ποίημα ή κάποιος άλλος αντί για σας είτε απλά για να παρακολουθήσετε τη γιορτή μας και να μας γνωρίσετε από κοντά.
Από το πρωί της Πέμπτης μέχρι το απόγευμα στις 18.00, όπου ξεκινά η εκδήλωσή μας οι κάτοικοι της πόλης μας θα έχουν την ευκαιρία, να λάβουν τυχαία και αναπάντεχα στο δρόμο τους ένα ενθύμιο ποίησης και ενημέρωσης, ενώ το απόγευμα όλοι μαζί θα γιορτάσουμε απαγγέλοντας και τραγουδώντας.

Συμμετέχει η χορωδία του Ωδείου Κώστα Νέλλα με μελοποιημένα ποιήματα Φθιωτών ποιητών.


Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση