Γαλλικά στη Λαμία: Τρίτη χρονιά επιτυχιών και συνεχίζουμε!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 09:27 Γαλλικά στη Λαμία: Τρίτη χρονιά επιτυχιών και συνεχίζουμε!

Με την υπογραφή της εκπαιδευτικού Ανθής Τσιρώνη.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και με 100% επιτυχία στις εξετάσεις των γαλλικών, Delf και Sorbonne, το Κέντρο Γαλλικής Γλώσσας ανοίγει πάλι τις πόρτες του για την εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας και του γαλλικού πολιτισμού, μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον , χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης.

Σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, είμαστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε είδους αλλαγή και προετοιμάζουμε αποκλειστικά όλα τα επίπεδα (Α1 – Α2 – Β1 – Β2) των εξετάσεων DELF – DALF – SORBONNE.

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά για να σας δείξουμε την αγάπη μας για τα παιδιά και για την γαλλική γλώσσα!

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο Κέντρο, στην οδό Διάκου 3 (2ος όροφος) ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2231400584 και 6938668164.

ΑΝΘΗ ΤΣΙΡΩΝΗ
Πτυχιούχος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αθηνών.
Μεταπτυχιακή Ειδίκευση στη διδακτική της Γαλλικής Γλώσσας.
Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια μη τυπικής εκπαίδευσης ενηλίκων.
 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση