Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Ρέα Ρίζου - Ντόβα» σας ενημερώνει...

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 08:08 Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Ρέα Ρίζου - Ντόβα» σας ενημερώνει...

Ειδική έκπτωση 40% σε Γαλλικά και Γερμανικά για τη φετινή σχολική χρονιά.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Ρέα Ρίζου - Ντόβα» σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές για τη φετινή σχολική χρονιά θα ξεκινήσουν από 31 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν στις 10 Σεπτεμβρίου.

Οι ώρες λειτουργίας του φροντιστηρίου θα είναι 10:00 π.μ. - 1:00 μ.μ. και 6:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.

«Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων επιτυχημένης πορείας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές καθώς και τους γονείς τους, για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που έδειξαν και εξακολουθούν να δείχνουν στο πρόσωπό μας.

Το γεγονός αυτό αναμφίβολα επιτείνει το αίσθημα ευθύνης που νιώθουμε και μας κινητοποιεί, ώστε διαρκώς να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε πιο αποδοτικοί στο εκπαιδευτικό μας έργο.

Σας ευχαριστούμε πολύ!»

Έκπτωση 40% σε Γαλλικά και Γερμανικά

Λόγω της συμπλήρωσης 25 χρόνων επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες που επέφερε σε πολλές οικογένειες η πανδημία του κορωνοϊού, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Ρέα Ρίζου - Ντόβα» θέλει να δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατό περισσότερους μαθητές, να μάθουν μια δεύτερη ξένη γλώσσα, γεγονός που αναμφίβολα θα αποτελέσει ένα σπουδαίο προσόν στη μελλοντική τους ζωή.

Για το λόγο αυτό το Κ.Ξ. Γ  «Ρέα Ρίζου - Ντόβα» σας ενημερώνει ότι για το σχολικό έτος 2020 - 2021 τα δίδακτρα σε Γαλλικά και Γερμανικά, σε όλα τα επίπεδα, θα έχουν έκπτωση 40%.

Οι επιτυχίες μας σε όλες τις ξενόγλωσσες εξετάσεις κατά το παρελθόν (Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά), αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα του διδακτικού μας έργου και μας κατατάσσουν μεταξύ των πιο αξιόπιστων Κέντρων Ξένων Γλωσσών της πόλης μας.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Ρέα Ρίζου - Ντόβα»
Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά
Πλαταιών 35, Λαμία
τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 48148
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση