Ήρθαν τα Cosmos Sport στη Λαμία με ένα μοναδικό κατάστημα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 14:28 Ήρθαν τα Cosmos Sport στη Λαμία με ένα μοναδικό κατάστημα!

H Cosmos Sport, η αλυσίδα με το Νο1 eShop αθλητικών ειδών στη Ελλάδα, εγκαινίασε με το χαιρετισμό “Hello Lamia” το 1ο της κατάστημα στην Πόλη, σε μία από τις κεντρικές πλατείες της πόλης, στην Πλατεία Πάρκου, με διεύθυνση Πλ. Πάρκου 5.

Το νέο κατάστημα, που αποτελεί το 26ο κατάστημα πανελλαδικά, είναι σημείο αναφοράς για την κορυφαία athleisure συλλογή από 60+ Brands όπως #nike #adidas #reebok #vans#Jordan κ.α. Οι λάτρεις του Sports Fashion θα βρουν επιλογές σε μία μεγάλη ποικιλία στις κατηγορίες Basketball, Running και Τraining στο νέο προορισμό αγορών.

Το Cosmos Sport προσφέρει μια διαφορετική αγοραστική εμπειρία, συνδυάζοντας τις μοναδικές συλλογές με τη γνώση του εξειδικευμένου προσωπικού του καταστήματος.

Με μια βόλτα κάποιος μπορεί να δοκιμάσει latest and greatest releases και υπηρεσίες όπως :

#Click & Collect : Ηλεκτρονική αγορά μέσω του Cosmossport.gr σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο του καταστήματος.

#Order Instore & Pick up everywhere : Ηλεκτρονική αγορά σε διαμορφωμένο Corner με την βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού μέσα στο κατάστημα και παραλαβή όπου επιθυμεί o καταναλωτής.

Aλλά και προτάσεις #Total outfit μέσω των digital οθονών σε διάφορα σημεία εντός του καταστήματος.

Το κατάστημα Cosmos Sport βρίσκεται στην Πλ. Πάρκου 5.

#CosmosSport #LAMIA

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page Cosmos Sport, στo Cosmos Sport Blog και το επίσημo profile του Cosmos Sport στο Instagram @cosmossport.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση