Λαμία: Θες σύγχρονη ταμειακή μηχανή; Δες την καλύτερη προσφορά!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 08:02 Λαμία: Θες σύγχρονη ταμειακή μηχανή; Δες την καλύτερη προσφορά!

Πάρε τώρα την φορολογική ταμειακή μηχανή νέων προδιαγραφών και αυξημένων δυνατοτήτων D.P.S. Asso, στην καλύτερη τιμή της αγοράς από την εταιρεία «Μεντζενιώτη», αποκλειστικό αντιπρόσωπο της D.P.S. Asso για τη Λαμία.

Η εταιρεία «Μεντζενιώτης - Μηχανήματα Γραφείου», κατανοώντας τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, είναι εδώ για να σου προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, στις καλύτερες τιμές.

Βρς την ταμειακή μηχανή D.P.S. Asso, με τις εντυπωσιακές δυνατότητες, από 330€ στην εκπληκτική τιμή των 280€!

Η εταιρεία «Μεντζενιώτης - Μηχανήματα Γραφείου», με πάνω από 40 χρόνια λειτουργίας στο χώρο της μίσθωσης και πώλησης Φωτοαντιγραφικών Μηχανημάτων και Μηχανογραφικού Εξοπλισμο στη Λαμία, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη εταιρεία για να εμπιστευθείτε για τον εξοπλισμό του χώρου εργασίας σας, και όχι μόνο, με τα απαραίτητα μηχανήματα.

Είναι επίσης αποκλειστικός

Ενοικίασε το φωτοαντιγραφικό μηχάνημα που χρειάζεσαι, μόνο από 20€.

Σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τον εξοπλισμό που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας, με το κυμαινόμενο πρόγραμμα μίσθωσης μακράς ή βραχείας διάρκειας που διαθέτει αποκλειστικά σε Πανελλαδικό επίπεδο. Εξυπηρετεί σχολεία, δημόσιους φορείς, συνέδρια, βιομηχανίες, εργοστάσια, και όλη τη γκάμα μικρών αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων.

Επιλέγοντας τη μίσθωση του μηχανήματος που χρειάζεστε, δεν έχετε καμία άλλη χρέωση σχετικά με το μηχάνημα. Τη συντήρηση, τα μελάνια και όλα τα έξοδά του, τα αναλαμβάνει η εταιρεία «Μεντζενιώτης - Μηχανήματα Γραφείου»!

Η εταιρεία «Μεντζενιώτης - Μηχανήματα Γραφείου» με διαρκώς αναβαθμισμένη τεχνογνωσία και συνεχή μετεκπαίδευση των τεχνικών της, πετυχαίνει την άμεση εξυπηρέτησή σας. Συνεργάζεται με τις κορυφαίες μάρκες εκτυπωτών, plotter και fax της αγoράς, ώστε να σας εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανταπόκριση στις απαιτήσεις σας.

Αποκτήστε τώρα τον απαραίτητο για εσάς εξοπλισμό με την εγγύηση και την αξιοπιστία της εταιρείας «Μεντζενιώτης - Μηχανήματα Γραφείου»!!!

«Mentzeniotis CO»
Μηχανήματα Γραφείου
Παπαποστόλου 2 - Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 400681 & 6940405320
Site: mentzeniotis.gr

Facebook: Mentzeniotis co
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση