Αυτή είναι η νέα Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων που αλλάζει τα δεδομένα στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 09:10 Αυτή είναι η νέα Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων που αλλάζει τα δεδομένα στη Φθιώτιδα

Ενημερωθείτε για τη νέα Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και σεβασμό στην τρίτη Ηλικία, η οποία έχει ευέλικτο πρόγραμμα φιλοξενίας προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

Στο γραφικότερο φυσικό περιβάλλον της Φθιώτιδας, στις πλαγιές της Οίτης, εντός του αστικού ιστού των Λουτρών Υπάτης, βρίσκονται οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της νέας μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων «Medela».

Η μονάδα πληρεί  όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και προσφέρει:

  • Ιατρική φροντίδα από έμπειρους παθολόγους και ειδικούς ιατρούς εφόσον χρειαστεί
  • Καθημερινή φροντίδα ατομικής υγιεινής και διατροφής καθώς και ατομικού ρουχισμού
  • 24ωρη φροντίδα  και χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής στους έχοντες ανάγκη, από έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό 
  • Προσωπικό για υδροθεραπεία και σύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο για την φυσική ενδυνάμωση των ηλικιωμένων
  • Ψυχοκοινωνική υποστήριξη από εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό
  • Καθημερινή καθαριότητα των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων

Τα δωμάτια είναι πολυτελέστατα, με νοσοκομειακές ηλεκτρικές κλίνες, ειδικά διαμορφωμένα μπάνια, τηλεφωνική επικοινωνία και internet. Διαθέτουν επίσης βεράντα με θέα το άπλετο πράσινο.

Η μονάδα προσφέρει ευέλικτο πρόγραμμα φιλοξενίας από μια μέρα έως μόνιμη διαβίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 22310 59995 και 6971647778 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε φωτογραφίες από τη νέα Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Medela» στα Λουτρά Υπάτης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση