Βρεφονηπιακός Σταθμός «Τα Μελισσάκια»: 20 χρόνια η πιο ζεστή αγκαλιά... μετά τη δική σας!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Μαΐου 2021 08:43 Βρεφονηπιακός Σταθμός «Τα Μελισσάκια»: 20 χρόνια η πιο ζεστή αγκαλιά... μετά τη δική σας!

Ο Βρεφικός Παιδικός Σταθμός και το Νηπιαγωγείο «Τα Μελισσάκια» σας εύχονται ολόψυχα Καλό Πάσχα.

«Τα Μελισσάκια» βρίσκονται στην οδό Ραγκαβή στα Καλύβια Λαμίας και εδώ και είκοσι χρόνια είναι η πιο ζεστή αγκαλιά... μετά τη δική σας!

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε σε έναν παιδικό σταθμό πρότυπο, όπου η αγάπη, η πείρα και η τρυφερότητα όλων των συνεργατών, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, και το επιστημονικά μελετημένο παιδαγωγικό πρόγραμμα δημιουργούν πραγματικά ιδανικές συνθήκες για την προσχολική ζωή των παιδιών!!!

 

Δείτε και φωτογραφίες από τον Βρεφικό Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο «Τα Μελισσάκια» στην οδό Ραγκαβή στα Καλύβια Λαμίας.

«Τα Μελισσάκια» σας εύχονται Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με ΥΓΕΙΑ και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση