Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε ένα τριήμερο στη μαγευτική Σκόπελο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Μαΐου 2021 09:00 Διαγωνισμός Instagram: Κέρδισε ένα τριήμερο στη μαγευτική Σκόπελο

Το LamiaReport και το «Anna Maria - Vanessa Apartments» σας κάνουν δώρο ένα υπέροχο τριήμερο (δύο διανυκτερεύσεις) στη μαγευτική Σκόπελο.

Το lockdown έληξε και εμείς σου έχουμε το καλύτερο δώρο... Το ταξίδι που τόσο καιρό περίμενες!

Η Σκόπελος θεωρείται το πιο πράσινο νησί του Αιγαίου. Το πράσινο των πεύκων και των πυκνών δασών της σμίγει με το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας, δημιουργώντας μία εικόνα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.

Κέρδισε τώρα δύο διανυκτερεύσεις στο «Anna Maria - Vanessa Apartments», στο χωριό Νέο Κλήμα της Σκοπέλου.

Ο διαγωνισμός "τρέχει" έως και την Κυριακή 30 Μαΐου στο Instagram του LamiaReport.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

Η οικογενειακή επιχείρηση «Anna Maria - Vanessa Apartments» βρίσκεται στο μικρό παραδοσιακό χωριό Νέο Κλήμα και προσφέρει καταλύματα με υψηλά πρότυπα σέρβις.

Διαθέτει ένα ιδανικό περιβάλλον για χαλάρωση και ηρεμία, μόλις 30 μέτρα από την παραλία Νέο Κλήμα και 200 μέτρα από την παραλία Χόβολο με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Τα διαμερίσματα είναι νεόκτιστα. H όμορφη αρχιτεκτονική, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες ανέσεις, την καθαριότητα και την προσεγμένη φιλική εξυπηρέτηση ολοκληρώνουν το προφίλ του συγκροτήματος.

Διαθέτουν ευρύχωρες, κλιματιζόμενες μονάδες με επιπλωμένο μπαλκόνι, κρεβάτια με ορθοπεδικά στρώματα, τραπεζαρία, τηλεόραση, σίδερο και στεγνωτήρα μαλλιών.

Η Σκόπελος και το «Anna Maria - Vanessa Apartments» αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για όλους όσους απολαμβάνουν τις παρθένες παραλίες, τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά και τα θαλάσσια σπορ.

Σίγουρα δεν θα θέλατε να χάσετε αυτό το ταξίδι... Πάρτε τώρα μέρος στο διαγωνισμό!!!

*Οι ημερομηνίες των διανυκτερεύσεων, θα ορισθούν έπειτα από επικοινωνία και σε συνεννόηση με το «Anna Maria - Vanessa Apartments».

Μάθε περισσότερα για το «Anna Maria - Vanessa Apartments» στο www.annamariavanessaskopelos.gr

Facebook: Anna Maria - Vanessa Luxury Apartments and Suites
Instagram: 
anna_maria_vanessa_hotel

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση