Λαμία: Παράταση στις Super προσφορές της NOVA για ασύλληπτες ταχύτητες Internet

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 06:37 Λαμία: Παράταση στις Super προσφορές της NOVA για ασύλληπτες ταχύτητες Internet
Ακόμα το σκέφτεσαι;
 
Δεν χρειάζεται πια...μπορείς να το κάνεις μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2021 !!!
 
Τώρα είναι η στιγμή να απολαύσεις και εσύ ασύλληπτες ταχύτητες INTERNET VDSL έως και 100 Mbps με ΔΩΡΕΑΝ όλα τα τέλη ενεργοποίησης, ΔΩΡΕΑΝ 2 μήνες της συνδρομής και όλα αυτά σε SUPER τιμή!!!
 
Μη χάνεις χρόνο καθώς η προσφορά πήρε παράταση και ισχύει μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2021 και έλα τώρα από το κατάστημα Nova Λαμίας, Πατρόκλου 39 και Βύρωνος ή επικοινώνησε μαζί μας στο 2231051208, mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και https://www.facebook.com/Katastima.Nova.Lamia.
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση