Λαμία: Τα Χριστουγεννιάτικα «Ζιάκας» σας περιμένουν και φέτος με τις καλύτερες προσφορές!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 08:12 Λαμία: Τα Χριστουγεννιάτικα «Ζιάκας» σας περιμένουν και φέτος με τις καλύτερες προσφορές!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το κατάστημα Χριστουγεννιάτικων ειδών «Ζιάκας» μας βάζει σε γιορτινή ατμόσφαιρα - Βρείτε πληθώρα χριστουγεννιάτικων ειδών, ώστε να στολίσετε όμορφα κάθε προσωπικό σας χώρο, στην οδό Πλατυστόμου 9, στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας (πίσω από το 7ο Γυμνάσιο)!!!

Η πιο αγαπημένη γιορτή του έτους πλησιάζει και πάλι... Και έτσι, οι ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα έχουν ήδη ξεκινήσει! Τα Χριστουγεννιάτικα «Ζιάκας» είναι ανοιχτά και έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν και φέτος.

Με ένα τηλεφώνημα στο 6977274159 μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας, να ζητήσετε συμβουλές Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, ενώ εξυπηρετούν και χονδρικές πωλήσεις.

Τα Χριστουγεννιάτικα «Ζιάκας» διαθέτουν και φέτος τη μεγαλύτερη ποικιλία σε Χριστουγεννιάτικα είδη, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Ακόμη στα Χριστουγεννιάτικα «Ζιάκας» θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε χριστουγεννιάτικα δέντρα, φωτάκια, μπάλες, στολίδια, διακοσμητικά, αλλά και δώρα, για όλες τις ηλικίες και τα γούστα.

Επιλέξτε ανάμεσα σε καραβάκια, αγγελάκια, Άγιους Βασίληδες, φάτνη, καρουζέλ, υφασμάτινες κάλτσες και πολλά άλλα διακοσμητικά, για να μεταφέρετε τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε κάθε σας χώρο.

Μην παραλείψετε να διαλέξετε και διακοσμητικά εξωτερικού χώρου, ώστε να στολίσετε και το μπαλκόνι ή τον κήπο σας, και να ομορφύνετε και τη γειτονιά σας.

Όσα έχετε φανταστεί για τη Χριστουγεννιάτική σας διακόσμηση, και ακόμη περισσότερα, θα τα βρείτε όλα στα Χριστουγεννιάτικα «Ζιάκας».

Χριστουγεννιάτικα «Ζιάκας»
Πλατυστόμου 9 - Νέα Άμπλιανη Λαμίας (πίσω από το 7ο Γυμνάσιο)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977274159
Facebook:
 
Xristougenniatika Ziakas

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση