Ποια παπούτσια πρέπει να έχετε πάντα στην ντουλάπα σας για trendy εμφανίσεις με άποψη;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 12:35 Ποια παπούτσια πρέπει να έχετε πάντα στην ντουλάπα σας για trendy εμφανίσεις με άποψη;

Τα παπούτσια είναι ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ της γυναικείας γκαρνταρόμπας, μαζί με τις τσάντες. Μπορούν να ολοκληρώσουν ιδανικά μια εμφάνιση ή να κάνουν ένα fashion statement για ένα look που θα ξεχωρίσει.

Οι τάσεις, τα στιλ και τα χρώματα της μόδας έρχονται και παρέρχονται. Κάθε σεζόν τα περιοδικά και οι εκπομπές που επικεντρώνονται στη μόδα παρουσιάζουν τις νέες στιλιστικές προτάσεις των μεγάλων οίκων και των ανεξάρτητων designer. Όμως υπάρχουν κάποιες κατηγορίες παπουτσιών που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα καμίας γυναίκας, καθώς συνδυάζονται εύκολα με κάθε ενδυματολογική προτίμηση και σας επιτρέπουν να παρεμβαίνετε με άποψη στην εμφάνισή σας.

Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά τα must have παπούτσια.

Ποια παπούτσια είναι απαραίτητα για το φθινόπωρο και τον χειμώνα;

Τους κρύους μήνες του χρόνου η κομψή εμφάνιση πρέπει να συνδυάζεται με άνεση και προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Ψηλές μπότες

Με ένα ζευγάρι μπότες μέχρι τον αστράγαλο θα αντιμετωπίσετε το κρύο με στιλ, γι’ αυτό δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από την γκαρνταρόμπα σας. Μπορεί να είναι φλατ ή ψηλοτάκουνες και φοριούνται μέσα ή έξω από το παντελόνι, αλλά και με φούστα ή φόρεμα για πιο σικ εμφανίσεις.

Μποτάκια

Οι ψηλές μπότες είναι αντικείμενο λατρείας για τις γυναίκες, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να φορεθούν. Τα χαμηλά μποτάκια προσφέρουν περισσότερη άνεση, φοριούνται από το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη, συνδυάζονται τόσο με καθημερινό όσο και με πιο επίσημο ντύσιμο και… θα κρατήσουν τα πόδια σας ζεστά τις κρύες μέρες. Μπορείτε να τα φορέσετε με midi φούστα, cropped παντελόνι, φόρεμα πάνω από το γόνατο, φαρδύ παντελόνι, μάξι φόρεμα, culottes ή μίνι φούστα, οι δημιουργικοί συνδυασμοί είναι ατελείωτοι.

Τι θα φορέσετε για να είστε άνετη και στιλάτη τους ζεστούς μήνες του χρόνου;

Στη χώρα μας οι περισσότεροι μήνες του χρόνου σας επιτρέπουν να φορέσετε ανοικτά παπούτσια, που επιτρέπουν στο πόδι να μείνει δροσερό.

Παντόφλες και σαγιονάρες

Οι παντόφλες και οι σαγιονάρες είναι από τα πιο δημοφιλή παπούτσια για ζεστό καιρό. Με τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό αυτών των ανοιχτών παπουτσιών μπορείτε να αναδείξετε το μαύρισμά σας και το πεντικιούρ σας. Θα βρείτε παντόφλες, πέδιλα και σαγιονάρες Birkenstock στο answear.gr και μην ξεχάσετε να τα βάλετε στη βαλίτσα σας αν ξεκινάτε για διακοπές!

Μπαλαρίνες

Ίσως δεν υπάρχει άλλο παπούτσι που να είναι τόσο ευκολοφόρετο όσο οι μπαλαρίνες. Έχουν ένα διαχρονικό στυλ που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα και είναι απόλυτα πρακτικές για πολυάσχολες γυναίκες που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει αλλά δε θέλουν να θυσιάσουν την κομψότητα χάρη της λειτουργικότητας. Μπορούν να φορεθούν με οτιδήποτε, από τζιν και μπλουζάκι μέχρι κοκτέιλ φόρεμα.

Παπούτσια για όλες τις εποχές: Λευκά Sneakers

Είτε σας αρέσει να ιδρώνετε στο γυμναστήριο είτε δεν περνάτε ούτε απ’ έξω, ένα ζευγάρι λευκά sneakers ταιριάζουν άριστα με αθλητική ή όχι εμφάνιση και η άνεση που προσφέρουν είναι ανυπέρβλητη. Δείτε μια μεγάλη ποικιλία από λευκά sneakers της Fila στο https://answear.gr/m/fila και μπορείτε να τα φορέσετε με ένα φλοράλ φόρεμα, ένα preppy combo παντελόνι και τοπ ή με παντελόνι και μπλούζα για ένα κομψό και άνετο σύνολο. Σε συνδυασμό με ένα βραδινό φόρεμα μετατρέπονται στο τέλειο ντύσιμο για brunch.

Έχοντας αυτά τα βασικά παπούτσια στη γκαρνταρόμπα σας, μπορείτε να συμπληρώσετε οποιαδήποτε εμφάνιση, προβάλλοντας παράλληλα το προσωπικό σας στιλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση