Παύλιανη: Η Xenia Ghali τα «έσπασε» την Πρωτομαγιά στο Casa de Papel

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 10:12 Παύλιανη: Η Xenia Ghali τα «έσπασε» την Πρωτομαγιά στο Casa de Papel

Ένα μοναδικό event απήλαυσαν όλοι οι θαυμαστές της διάσημης dj που έφτασαν στην πολυαγαπημένη καντίνα της Παύλιανης, Casa de Papel.

Φυσικά ούτε η βροχή δε σταμάτησε το πάθος της Xenia Ghali για τη μουσική και όλους όσους βρέθηκαν στην απόλυτη παρτάρα!!!

Ο κόσμος που ανέβηκε στον δημοφιλή προορισμό ήταν τόσο πολύς που χρειάστηκαν δύο περιπολικά από την τροχαία Λαμίας για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, ενώ παρά την συνεχόμενη βροχή δεν έφυγε κάνεις μέχρι αργά το βράδυ που σταμάτησε η παράσταση της.

Φοβερή ατμόσφαιρα, ξεχωριστή μουσική, μοναδική Xenia Ghali, όλα αυτά στο ιδανικότερο τοπίο…στο παρκάκι της Παύλιανης!

Η Xenia Ghali μας υποσχέθηκε πως θα ξαναέρθει να μας γεμίσει θετικά vibes και να ξεφύγουμε παρέα με το Casa de Papel, σε ένα πάρτυ πολύ διαφορετικό από τα άλλα.

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις της:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση