Λαμία #giatontopomas: Είσαι έμπορος; Σε ενδιαφέρει !!!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 09:40 Λαμία #giatontopomas: Είσαι έμπορος; Σε ενδιαφέρει !!!

Έλα σήμερα Τρίτη να μιλήσουμε για το πως μπορούμε να δημιουργήσουμε μια Λαμία εμπορικά δυνατή και ανεξάρτητη.

Την Δευτέρα 4 Ιουλίου θα γίνουν, επιτέλους, οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας. Ο συνδυασμός #giatontopomas πραγματοποιεί το βράδυ της Τρίτης την πρώτη εκδήλωση αποκλειστικά για εμπόρους και είστε καλεσμένοι.

«Λαμία, ο τόπος μας !

Το Λαμία για τον τόπο μας είναι, ένα σύνολο εμπόρων της πόλης μας που οραματίζεται μια Λαμία εμπορικά δυνατή και ανεξάρτητη.

Έλα μαζί μας στην πρώτη εκδήλωση που διοργανώνεται αποκλειστικά για εμπόρους, την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 και ώρα 21:00 στον κήπο του βιβλιοπωλείου «Επίπεδο» (Αβέρωφ 5, Λαμία), για να συνδιαμορφώσουμε την αυριανή εικόνα του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας κ. Σταύρος Καφούνης.»

Προσφέρουμε με πράξεις…

Οι εκπρόσωποι του συνδυασμού Λαμία #giatontopomas , Φλιώκας Παναγιώτης και Δρούγας Χρήστος βρέθηκαν σε εκδήλωση με θέμα “Εμπόριο – Παιδεία – Πολιτισμός” που διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, ως επίσημοι προσκεκλημένοι του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Σταύρο Καφούνη.

Θέμα της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη και η ανάγκη σύνδεσης του Εμπορίου με την Εκπαιδευτική κοινότητα και τον πολιτισμό.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με κορυφαία θεσμικά πρόσωπα του Εμπορικού κόσμου, στις οποίες συζητήθηκαν τα απτά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και τα εμπορικά καταστήματα.

Αποτέλεσμα των συναντήσεων ήταν οι προτάσεις μας να τύχουν ευρείας αποδοχής και στο επόμενο διάστημα να συγκεκριμενοποιηθούν και να αποτελέσουν τον κεντρικό κορμό ενός προγραμματικού χάρτη με στόχο την αναβάθμιση και εξέλιξη των τοπικών επιχειρήσεων που αποτελούν την σπονδυλική στήλη της Ελληνικής Οικονομίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση