Οι Ράχες τίμησαν τον Χρυσό Αθλητή των Special Olympics! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 18:10 Οι Ράχες τίμησαν τον Χρυσό Αθλητή των Special Olympics! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)
Ο Ραχιώτης αθλητής των Special Olympics Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου με τα 140 μετάλλια (110 χρυσά), τιμήθηκε χθες από το Δήμο Στυλίδας και τους συντοπίτες του, σε μια σεμνή τελετή εγκαινίων του θεάτρου της παραλίας Ραχών, που τιμής ένεκεν φέρει το όνομά του.
 

Έχει πάρει μέρος σε έξι Παγκόσμιους Αγώνες, σε πολλούς Ευρωπαϊκούς και Μεσογειακούς, όπου έχει σαρώσει τα μετάλλια, ενώ έχει και πάρα πολλές ειδικές βραβεύσεις και διακρίσεις.

 
«Ας βγουν έξω... Ας κάνουν αυτό που κάνω εγώ! Δεν είναι ποτέ σωστό να μπαίνουν σε ένα σπίτι, να κλείνονται μέσα... Ας βγουν έξω και θα κάνουν όπως κάνω εγώ.. Κάνετε αυτό που θέλετε εσείς...», είχε πει μεταξύ άλλων ο Χρυσός Αθλητής, σε μια συνέντευξη, που έδωσε στο LamiaReport και η οποία είναι ένα πραγματικό μάθημα ζωής.
 
 
Ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου υπήρξε ο πρώτος Ευρωπαίος Παγκόσμιος Αγγελιοφόρος των Special Olympics, μαζί με άλλους 11 απ΄ όλον τον κόσμο, που φιλοξενήθηκε στον Λευκό Οίκο και τιμήθηκε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον.
 
 
Το μεσημέρι Κυριακής (11/10) ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τον χρυσό αθλητή των Special Olympics Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου.
 
Η πρόεδρος των Special Olympics Γιάννα Δεσποτοπούλου με τους συνεργάτες της, ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος με τους αντιδημάρχους και άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, αθλητές των Special Olympics με τους γονείς τους, καθώς επίσης και πλήθος κόσμου από τις Ράχες και την ευρύτερη περιοχή.
 
Δείτε το βίντεο:
 
 
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση των εγκαινίων που έγινε στην παραλία Ραχών το πρωί της Κυριακής:
 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση