Λαμία: Χριστουγεννιάτικο πάρτυ στο "Φαρμακείο Μαρία Λιάγκου"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 08:17 Λαμία: Χριστουγεννιάτικο πάρτυ στο "Φαρμακείο Μαρία Λιάγκου"

Το Φαρμακείο της Μαρίας Λιάγκου, Καποδιστρίου 38 στη Λαμία, σας περιμένει αυτά τα Χριστούγεννα με δώρα και εκπλήξεις, για μικρούς και μεγάλους!

Από 23 έως 24 Δεκεμβρίου, πριν το μεγάλο γεγονός της γέννησης του Χριστού μας, σας περιμένουμε στον ανανεωμένο χώρο του φαρμακείου μας για ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο event, με πολλές εκπλήξεις, δώρα, διαγωνισμούς και παιχνίδι.

Καλεσμένοι στο event μας είναι και οι μικροί μας φίλοι, που θα περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους παίζοντας, μαθαίνοντας και ζωγραφίζοντας.

Επιπλέον σας δίνεται η δυνατότητα, να γνωρίσετε το χώρο και τα προϊόντα μας με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας και να επωφεληθείτε λαμβάνοντας μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό μας αξίας 100€, με δικά μας χειροποίητα προϊόντα, με αγάπη από εμάς για εσάς.

Σας περιμένουμε στο Φαρμακείο της Μαρία Λιάγκου, Καποδιστρίου 38, να γνωριστούμε από κοντά, να περάσουμε όμορφα και να σας δώσουμε μια γεύση από τα υπέροχα προϊόντα μας, που επί 40 χρόνια παρασκευάζουμε με αγάπη και μεράκι!

Φαρμακείο Μαρία Λιάγκου
Καποδιστρίου 38 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231022400

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση