Λαμία: Χάρισε δώρα αγάπης με έκπτωση -20% από το Κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 11:00 Λαμία: Χάρισε δώρα αγάπης με έκπτωση -20% από το Κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ!

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και το κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ σας προσκαλεί να μοιραστείτε την αγάπη με τους ανθρώπους της καρδιάς σας προσφέροντας -20% έκπτωση σε όλη τη συλλογή μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου!

Δώρα μικρής ή μεγάλης αξίας, καρδιές, αιώνια σύμβολα αγάπης όπως το δέντρο της ζωής, το άπειρο και  οι δεσμοί αγάπης (love knots) σας περιμένουν στο φυσικό μας κατάστημα!

Δείτε ένα δείγμα της συλλογής μας εδώ: www.inspiral.gr/c/Love_is-12

Ολοκληρώστε τη δική σας ιστορία αγάπης  χαρίζοντας ένα μονόπετρο στην αγαπημένη σας! Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά μας σχέδια εδώ: www.krontira.gr/c/Μονόπετρα-39

Αν πάλι δεν μπορείτε να αποφασίσετε ή δεν προλαβαίνετε να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο, χαρίστε του μία δωροκάρτα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με το δικό σας προσωποποιημένο μήνυμα. Η δωροκάρτα μπορεί να εξαργυρωθεί σε online αγορές αλλά και στο φυσικό μας κατάστημα με την επίδειξη του κωδικού της κάρτας! Δείτε λεπτομέρειες εδώ: https://www.inspiral.gr/gift_cards

Σ’ εμάς επίσης θα βρείτε αποκλειστικά το γούρι που φιλοτεχνήσαμε για τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον άνθρωπο». Άλλωστε η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη είναι η μεγαλύτερη πράξη αγάπης!

Πρωταγωνιστής στο φετινό μας γούρι είναι το χρώμα! Το βαθύ κόκκινο της αγάπης, το γαλάζιο της αρμονίας, το πράσινο της κοινωνικής προσφοράς, το μωβ του οραματισμού, το πορτοκαλί της αισιοδοξίας όλα αρμονικά δεμένα  σε έναν πολύχρωμο καμβά. Δώστε λοιπόν χρώμα στη ζωή σας και βάλτε χρώμα στη ζωή των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη στηρίζοντας το έργο του συλλόγου!

Δείτε όλες τις διαθέσιμες εκδοχές εδώ: https://www.inspiral.gr/b/ Γούρι-αγάπης-13

Μοιραστείτε την αγάπη με τους δικούς σας ανθρώπους! Διαδώστε την αγάπη για έναν καλύτερο κόσμο!

«Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά»
Ρήγα Φεραίου 18 - Λαμία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 23216
Facebook: Κροντηρά
Instagram: Κοσμηματοπωλείο ΚΡΟΝΤΗΡΑ
Site: www.krontira.gr
Eshop: www.inspiral.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση