Διαγωνισμός Instagram: Τα Vita plus Λαμίας σου κάνουν δώρο τα Φρύδια που πάντα ονειρευόσουν!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 09:07 Διαγωνισμός Instagram: Τα Vita plus Λαμίας σου κάνουν δώρο τα Φρύδια που πάντα ονειρευόσουν!

Το LamiaReport και τα Vita plus Λαμίας, φροντίζουν ώστε να δείχνετε πάντα περιποιημένες και κομψές, προσφέροντάς σας τα καλύτερα Δώρα - Κερδίστε Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών PMU και αλλάξτε το πρόσωπό σας!

Κέρδισε τα Φρύδια που πάντα ονειρευόσουν!

Είσαι από εκείνες που κουράστηκαν να βάζουν κάθε μέρα μολύβι στα φρύδια; Τα φρύδια σου είναι αραιά; Έχουν λάθος σχήμα;

Σου έχουμε τη λύση με Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών PMU, από την έμπειρη ομάδα του Vita plus Λαμίας!

Οι νικήτριες θα είναι τρεις!

  • 1η Νικήτρια Δώρο μια εφαρμογή Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών PMU, αξίας 250€
  • 2η Νικήτρια 50% έκπτωση για μια εφαρμογή Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών PMU
  • 3η Νικήτρια 50% έκπτωση για μια εφαρμογή Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών PMU

Ο διαγωνισμός στο Instagram

Ο διαγωνισμός "τρέχει" έως και την Παρασκευή 21 Απριλίου, στο Instagram του LamiaReport.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

 

 

Χαρίστε στο πρόσωπό σας, όμορφα και καλοσχηματισμένα φρύδια!

Το φρύδι μπορεί να αλλάξει την έκφραση του προσώπου, την ένταση στο βλέμμα και πραγματικά κάνει τη διαφορά όταν είναι καλοσχηματισμένο και συμμετρικό.

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών με την τεχνική τρίχα τρίχα PMU  είναι μία  υπηρεσία την οποία αγαπήσατε και στηρίξατε από την πρώτη στιγμή.



Το σχήμα και το χρώμα των φρυδιών προσαρμόζονται ανάλογα τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει όσο γίνεται περισσότερο φυσικό.

Η διάρκεια εργασίας είναι κοντά στις τρεις ώρες κι επαναλαμβάνεται μετά από 4 εβδομάδες, χρόνος απαραίτητος για να δούμε πως θα ανταποκριθεί η χρωστική στο δέρμα (έχουμε πάντα να κάνουμε με ζωντανό ιστό).

Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από την ανταπόκριση και την ποιότητα του δέρματος, το σωστό after care (η σωστή περιποίηση και προσοχή τις πρώτες ημέρες μετά τη διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών) και την αντηλιακή προστασία, οπότε δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά τον χρόνο παραμονής στο δέρμα, αλλά θα πούμε ότι ποικίλει από 1,5  έως 3 χρόνια!

Αλλάξτε τώρα την εμφάνισή σας στα Vita plus Λαμίας και προσθέστε συμμετρία, στην ομορφιά του προσώπου σας!

Τα Vita Plus Λαμίας, μετρούν ήδη 35 επιτυχημένα χρόνια στο χώρο της ομορφιάς, παρακολουθώντας τις συνεχείς εξελίξεις που αφορούν την αισθητική προσώπου και σώματος.

Ένας πολυχώρος ομορφιάς που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και μεράκι, με μέλημα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών!

Η εξειδικευμένη πλέον γνώση μας μετά από τριάντα πέντε χρονιά στο επιστημονικό αδυνάτισμα και την ομορφιά, η συνεχής εκπαίδευση σε σύγχρονες τεχνολογίες και θεραπείες, τα άριστα υλικά, η επιλογή των συνεργατών μας και η εκπαίδευση τους από τους καλύτερους και πάνω από όλα το πάθος μας για το τέλειο αποτέλεσμα και η αγάπη μας για τον άνθρωπο είναι ένα από τα ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΑΣ για την επιτυχημένη πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Επισκεφθείτε τα Vita plus Λαμίας και ενημερωθείτε για όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες!

Vita plus Λαμίας
Διάκου & Κρίτσα 4
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 46874
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook:
VitaPlus Λαμίας
Instagram: Vita Plus Λαμίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση