Ποια είναι η Υποψήφια Βουλευτής Αργυρώ Καραφέρη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 13:21 Ποια είναι η Υποψήφια Βουλευτής Αργυρώ Καραφέρη

«Καθημερινός στόχος είναι η βοήθεια στο συνάνθρωπο και, κυρίως, στον πλέον αδύναμο...», δηλώνει η δικηγόρος και Υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Αργυρώ Καραφέρη.

Σύντομο Βιογραφικό:

H Αργυρώ Καραφέρη είναι 34ων ετών και γεννήθηκε το 1989 στη Νάουσα Ημαθίας.

Ο πατέρας της, Νικόλαος Καραφέρης, Δικηγόρος, καταγόταν από το Ρεγγίνι Καμένων Βούρλων και η μητέρα της, Αικατερίνη Διπλαρίδου, Μικρασιατικής καταγωγής, από τη Νάουσα Ημαθίας.

Είναι Δικηγόρος και απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2016, όπου κατέλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό Ασκούμενων Δικηγόρων, αποτελεί μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας και ασκεί μάχιμη και μαχητική δικηγορία, με κύρια απασχόληση το Ποινικό Δίκαιο.

Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.

Καθημερινός στόχος είναι η βοήθεια στο συνάνθρωπο και, κυρίως, στον πλέον αδύναμο.

Εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ως μέλος το 2022 και δέχθηκε την πρόταση υποψηφιότητας για βουλευτής Φθιώτιδας, επιθυμώντας να συμβάλλει με τη σειρά της, στην επαναφορά της Νομιμότητας και την αποκατάσταση και εμπέδωση την κοινωνικής και πολιτικής δικαιοσύνης.

Αργυρώ Καραφέρη
Υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.
Δικηγόρος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση