Δωρεά απινιδωτών στο Δήμο Δομοκού - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Μαΐου 2023 08:00 Δωρεά απινιδωτών στο Δήμο Δομοκού - ΒΙΝΤΕΟ

Το "Ευχαριστώ" του Δημάρχου Δομοκού και τα "συγχαρητήρια" από τον Υπουργό Οικονομικών στον ιδιωτικό τομέα για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Οι εταιρείες ενέργειας «ΘΕΡΙΣΩ ΑΕ» και «ΜΙΔΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ» προχώρησαν στη δωρεά τεσσάρων απινιδωτών στο Δήμο Δομοκού προκειμένου να εξοπλίσει τα γήπεδα της περιοχής.

Σε μια σεμνή εκδήλωση, που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (28/4) στο Δημαρχείο Δομοκού, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, του Δημάρχου Δομοκού Μπάμπη Λιόλιου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και του κ. Καλτσά Ηλία, Εύης Ναούμ και Βασιλικής Μενύχτα εκπροσώπων των παραπάνω εταιρειών πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής.

Δείτε τι δήλωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας:

Δείτε δηλώσεις του Δημάρχου Δομοκού και του εκπροσώπου των εταιρειών Ηλία Καλτσά:

Δείτε και φωτογραφίες από την παράδοση των τεσσάρων απινιδωτών στο Δήμο Δομοκού:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση