Λαμία: Αυτές είναι οι τυχερές του Online Delivery της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 09:06 Λαμία: Αυτές είναι οι τυχερές του Online Delivery της πόλης

Το LamiaDelivery, το «μικρό» τοπικό APP της Λαμίας, συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά, προσφέροντας χαρά και χαμόγελα σε συμπολίτες μας που το προτιμούν για τις online παραγγελίες τους.

Το «Λαμιωτάκι» κλήρωσε ξανά, δώρα μεγάλης αξίας, σε όσους από εμάς παραγγέλνουμε από αυτό.

Η Ντίνα κέρδισε ένα μοναδικό ταξίδι για 2 άτομα στη Μύκονο σε πεντάστερο ξενοδοχείο (Μεταφορικά + Διαμονή), ενώ ή Κατερίνα κέρδισε ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας iPhone 14 Plus.

Το κοινό των νικητριών, είναι πως στήριξαν το «Λαμιωτάκι», παραγγέλνοντας από την εφαρμογή delivery της Λαμίας που έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τα δώρα που μοιράζει σε μόνιμη βάση στην πόλη μας!​

Η κλήρωση έγινε σε ένα όμορφο LIVE στο instagram όπου μαζεύτηκαν πολλά «Λαμιωτάκια», αντάλλαξαν ιδέες, πήραν κεράσματα και συζήτησαν μέχρι και για το ενδεχόμενο για δώρο αυτοκινήτου στο μέλλον!

Μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές στο παρακάτω βίντεο. Αξίζει να δείτε την αντίδραση χαράς των δύο τυχερών νικητριών, που ειλικρινά δεν πίστευαν στα αυτιά τους, όταν τα παιδιά του LamiaDelivery τις κάλεσαν για να ανακοινώσουν τα δώρα τους.

Όπως εξηγούν τα παιδιά, το LamiaDelivery είναι ενα μικρό τοπικό APP που λειτουργεί ακριβώς όπως και τα μεγάλα Αθηναικά, αλλά με μια «μικρή» διαφορά... To LamiaDelivery, μέσα από τη στήριξη του κόσμου, καταφέρνει να παρέχει τακτικά δώρα και χαρά σε άτομα από την πόλη μας.

Σύντομα, θα υπάρξουν και νέα δώρα στο LamiaDelivery, ωστόσο τα παιδιά ζητάνε την στήριξη και την υπομονή μας για λίγο διάστημα, ώστε να συγκεντρωθεί το budget για τα νέα δώρα και για να στηθούν οι νέες διαφημιστικές καμπάνιες τους.

Εμείς εδώ στο LamiaReport στηρίζουμε φανατικά το «Λαμιωτάκι» και σας προτρέπουμε να το δοκιμάσετε και εσείς, βοηθώντας το να συνεχίσει να κάνει τα δικά του και να μοιράζει χαρά σε ακόμη περισσότερα «Λαμιωτάκια» 

Εσύ, παραγγέλνεις από το LamiaDelivery;;; Μπορείς να αρχίσεις να το χρησιμοποιείς, κατεβάζοντας το APP από εδώ >>

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση