Λαμία: Το ΝΕΟ delivery που σε «κερνάει» iPhone 15 και μετρητά!!!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 19:40 Λαμία: Το ΝΕΟ delivery που σε «κερνάει» iPhone 15 και μετρητά!!!

Καλός ο καφές, καλό και το πιτόγυρο... αλλά τι καλύτερο από το να κερδίσεις 500€ και ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας; 

Όσοι παραγγέλνουμε delivery στη Λαμία, έχουμε έναν επιπλέον λόγο να πανηγυρίζουμε καθώς... το «Λαμιωτάκι» ξεκίνησε νέο διαγωνισμό για όσους το χρησιμοποιούν.

Όπως μας εξηγούν τα παιδιά του LamiaDelivery, αυτή τη φορά ήθελαν τα δώρα να είναι 100% χρήσιμα για όλους μας. Όσοι κερδίσουν θα μπορούν πραγματικά να εκμεταλλευτούν αυτά τα δύο δώρα για να καλύψουν δικές τους προσωπικές ανάγκες.

Ο διαγωνισμός «Το Μπαλάκι» επέστρεψε και εσύ μπορείς να κερδίσεις πανεύκολα ένα iPhone 15 και 500€ μετρητά!

Για άλλη μια φορά, τα παιδιά του LamiaDelivery, κάνουν πράξη την υπόσχεση για μόνιμα δώρα σε όσους στηρίζουν το «Λαμιωτάκι» για τις παραγγελίες delivery τους.

Με κάθε παραγγελία από το LamiaDelivery το επόμενο διάστημα, μαζεύεις συμμετοχές και αυξάνεις τις πιθανότητες σου να κερδίσεις τα δυο άπαιχτα δώρα που θα κληρωθούν σε λίγες εβδομάδες.

 
 
Δες αναλυτικά τα δώρα, όπως μας τα παρουσιάζει το LamiaDelivery:

ΔΩΡΟ 1: Κέρδισε 500€ μετρητά

Ένα δώρο πρακτικό και χρήσιμο, που σίγουρα θα πιάσει τόπο. Τι πιο ωραίο από το να ξέρεις πως παραγγέλνοντας τον καθημερινό σου καφέ & φαι, θα μπορείς να κερδίσεις 500€ μετρητά για να τα κάνεις ότι εσύ θέλεις; 
Αυτή ακριβώς ήταν η σκέψη που υπερίσχυσε στο γραφείο μας, όταν έπεσε η ιδέα για το δώρο των 500€. 
 

Εσύ έχεις το APP; Αν όχι, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να το κατεβάσεις γιατί σε συμφέρει (Λήψη APP)

Για άλλη μια φορά, όλοι εμείς εδώ στο LamiaDelivery, κάνουμε πράξη την υπόσχεση μας για μόνιμα δώρα σε όσους στηρίζουν το «Λαμιωτάκι» για τις παραγγελίες delivery τους.

 
 
ΔΩΡΟ 2: Κέρδισε το ΝΕΟ iPhone 15 της Apple
Το iPhone ήταν Best Seller του προηγούμενου μας διαγωνισμού... Έτσι, και αυτή τη φορά είπαμε να ρίξουμε στη μάχη κάτι ακόμη πιο φρέσκο... το ΝΕΟ iPhone 15, που υπόσχεται να εκτοξεύσει τα like των φωτογραφιών σου σε άλλα επίπεδα χάρη στις μοναδικές προδιαγραφές της κάμερας του! Η σειρά iPhone 15 αντιπροσωπεύει σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, καθιστώντας τα νέα μοντέλα της Apple τα πιο προηγμένα smartphones μέχρι σήμερα.
 
 

 ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ:

Ο κανόνας είναι ένας... και απλός! Με κάθε παραγγελία μέσω LamiaDelivery κερδίζετε +1 συμμετοχή! Όσες περισσότερες συμμετοχές, τόσο περισσότερες πιθανότητες για να τα κάνετε δικά σας!

Με κάθε παραγγελία έως τις 7 Ιανουαρίου μέσω LamiaDelivery, κερδίζεις +1 συμμετοχή. Μετά από κάθε ολοκλήρωση παραγγελίας, το σύστημα θα σε βάλει να παίξεις το γνωστό παιχνίδι «μπαλάκι», το οποίο και θα καθορίσει σε για ποια κλήρωση πήρες +1 συμμετοχή.

Στις 10 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν δυο κληρώσεις. Μία για κάθε δώρο! Οι κληρώσεις θα γίνουν live στο Instagram, και οι 2 τυχεροί/ές θα επιλεχθούν τυχαία από μηχανή τυχαιοποίησης αριθμών.

Οι συμμετοχές θα «κλειδώσουν» στις 7 Ιανουαρίου, και θα «μεταφραστούν» σε αριθμούς «λαχνών» για τις αντίστοιχες κληρώσεις.

Στην καρτέλα "Οι Παραγγελίες μου" μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή πόσες συμμετοχές έχεις για την κάθε κλήρωση.

 

Διευκρινίσεις:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΌΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΈΤΩΣ. Το Lamia Delivery εγγυάται την αδιαβλητότητα του διαγωνισμού και θα φροντίσουμε ώστε κατά τη διάρκεια των κληρώσεων να υπάρχει LIVE κάλυψη αλλά και πραγματικά τυχαία επιλογή των «λαχνών» (αριθμών) που θα καθορίσουν τους νικητές.

Απαγορεύονται «τα σκονάκια»:

Στηρίζουμε τα καταστήματα και τα παιδιά που φροντίζουν να μας φέρνουν το delivery στο σπίτι μας και στην εργασία μας! Για αυτό δεν θα δεχτούμε καταχρήσεις με «διπλές» παραγγελίες, «συμπληρωματικές» παραγγελίες ή «σπασμένες» παραγγελίες για παραπάνω συμμετοχές! Το σύστημα έχει προβλέψει τα σενάρια αυτά και δεν δίνει επιπλέον συμμετοχές όταν εντοπίσει ότι πας να «κλέψεις» στο «μπαλάκι»!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Εσύ έχεις το APP; Αν όχι, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να το κατεβάσεις γιατί σε συμφέρει (Λήψη APP)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση