MediOne Λαμίας: Μάθε τώρα πως μπορείς να κερδίσεις 50% έκπτωση στις εξετάσεις σου!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 09:30 MediOne Λαμίας: Μάθε τώρα πως μπορείς να κερδίσεις 50% έκπτωση στις εξετάσεις σου!

Ειδική παροχή υγείας από τον Όμιλο MediOne HealthCare και το υποκατάστημα της Λαμίας, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης.

Επωφεληθείτε του προνομίου, για να κάνετε το check up σας με 50% έκπτωση στη συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ στις αιματολογικές εξετάσεις για τους ασθενείς που έρχονται πρώτη φορά στο MediOne. Η προσφορά ισχύει  για όλο το μήνα Νοέμβριο.

Το Μικροβιολογικό - Βιοπαθολογικό τμήμα του Ομίλου MediOne είναι πλήρως εξοπλισμένο και εξειδικευμένο ενώ αποτελείται από έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Τα μηχανήματα είναι πιστοποιημένα με ISO και διενεργείται συχνά ποιοτικός έλεγχος.

Για πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο: 22310 32500.

MediOne Λαμίας
Διεύθυνση: Πανουργιά 11-13 και Λεωνίδου
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 32500
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.medione.gr

Facebook: Όμιλος MediOne •Διαγνωστικά Κέντρα •Πολυιατρεία (Αταλάντη)

Instagram: medical_center_medione

Tik Tok: omilos_medione

Ωράριο Λειτουργίας MediOne Λαμίας:
Καθημερινά: 07:00 - 22:00
Σάββατο: 08:00 - 15:00

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση