Λαμία: Μάθε τα πάντα για το νέο πρωτοποριακό σύστημα αντικατάστασης και επισκευής παρμπρίζ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 08:01 Λαμία: Μάθε τα πάντα για το νέο πρωτοποριακό σύστημα αντικατάστασης και επισκευής παρμπρίζ

Επισκευάστε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας με το νέο σύστημα Adas calibration, για να είναι πραγματικά σαν καινούργιο - Βρείτε το αποκλειστικά για τη Λαμία στην «Autoglass - Παπανικολάου Άρης», Σμύρνης 21, στη Λαμία.

Καταστράφηκε ή έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας και ανησυχείτε πώς θα μπορέσετε να το αντικαταστήσετε;

Η «Autoglass - Παπανικολάου Άρης», στην οδό Σμύρνης 21, σας προσφέρει ταχύτατη εξυπηρέτηση.

Μάλιστα διαθέτει αποκλειστικά τη νέα τεχνολογία Adas calibration και έτσι αντικαθιστά το σπασμένο κρύσταλλό σας, εξασφαλίζοντας πως το σύστημα Adas θα παραμείνει λειτουργικό και στο νέο σας παρμπρίζ.

Τι είναι όμως το σύστημα Adas; Και γιατί είναι τόσο σημαντική η σωστή λειτουργία του;

Όλο και περισσότερα οχήματα που κυκλοφορούν είναι εφοδιασμένα με την τεχνολογία ADAS (Προηγμένα Συστήματα Υποβοήθησης Οδηγού), η οποία μπορεί να ανιχνεύει ορισμένα αντικείμενα, να ειδοποιεί τον οδηγό σε περίπτωση επικίνδυνων οδικών συνθηκών και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να επιβραδύνει ή και να σταματά το όχημα.

Τα πιο συνηθισμένα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού ADAS βασίζονται πρωτίστως σε ένα σύνολο αισθητήρων, όπως αισθητήρες υπερύθρων, καμερών και ραντάρ.

Πρόκειται για ένα σύνθετο δίκτυο που περιλαμβάνει πολλά συστήματα οχημάτων, τα οποία ακόμη και σε περίπτωση τυπικών εργασιών συντήρησης, πρέπει να είναι επανακαλιμπραρισμένα ειδικά, ώστε να εξασφαλιστεί ότι το ADAS θα είναι πλήρως λειτουργικό.

Πότε χρειάζεται βαθμονόμηση το σύστημα ADAS;

Υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου είναι απαραίτητο να γίνουν στο σύστημα ADAS οι κατάλληλες ρυθμίσεις, ώστε αυτό να λειτουργεί πάντα σύμφωνα με τις αρχικές του προδιαγραφές.

Οι περιπτώσεις αυτές είναι: Αντικατάσταση παρμπρίζ, Επισκευή μετά από τρακάρισμα, Ευθυγράμμιση των τροχών, Αλλαγή στο ύψος των αναρτήσεων, Σε περίπτωση αντικατάστασης των αισθητήρων ADAS.

Στην «Autoglass - Παπανικολάου Άρης» συνεργαζόμαστε με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Έτσι, μέσω της κάλυψης θραύσης κρυστάλλων μπορείτε να αντικαταστήσετε το σπασμένο σας κρύσταλλο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, μέσω της ασφαλιστικής σας εταιρείας! Δίνεται και εγγύηση εργασίας!

► Τοποθετήστε τις καλύτερες αντηλιακές μεμβράνες, για την προστασία κάθε οχήματός σας!

Με το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών, στην «Autoglass - Παπανικολάου Άρης» μπορείτε να τοποθετήσετε τις καλύτερες αντηλιακές μεμβράνες: XPEL, HP, CERAMIC MADE IN USA.

Ακόμη, διατίθενται και οι Nano-ceramic, οι πολυστρωμικές αντηλιακές μεμβράνες με φοβερή απόδοση ενάντια στις ακτίνες του ήλιου και στη θερμοκρασία που επιτρέπει να μπει στην καμπίνα του αυτοκινήτου.

Τοποθετούνται με 10ετή γραπτή εγγύηση, σε μοναδικές τιμές, για προστασία και άνεση στο όχημά σας.

Ξεχάστε όσα ξέρατε για τις αντηλιακές μεμβράνες... Το μέλλον είναι εδώ!

Ενημερωθείτε για όλες τις επιλογές από το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό του «Autoglass - Παπανικολάου Άρης»!

Η «Autoglass - Παπανικολάου Άρης» σας προσφέρει:

  • Τοποθέτηση παρμπρίζ
  • Επισκευή παρμπρίζ με ρητίνη
  • Επισκευή γρύλλων παραθύρων
  • Κόβει καθρέπτες ΙΧ και ΜΟΤΟ
  • Κάνει στεγανοποιήσεις
  • Γυαλίζει τα φανάρια σας με Κit της 3M

Επίσης διαθέτει και τοποθετεί:

  • Λάστιχα υαλοκαθαριστήρων
  • Λάστιχα πορτών 
  • Τσιμούχες παραθύρων
  • Γλύστρες παραθύρων

Ακόμη και αν το αυτοκίνητό σας βάζει νερά, η «Autoglass - Παπανικολάου Άρης» σας έχει τη λύση στη στεγανοποίηση.

Για ότι και αν χρειάζεται το αυτοκίνητό σας, ένας είναι ο ειδικός... «Autoglass - Παπανικολάου Άρης».

«Autoglass - Παπανικολάου Άρης»
Σμύρνης 21, Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231401011 και 6978010683

Υπεύθυνος καταστήματος: Άρης Παπανικολάου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση