Εσύ πώς παραγγέλνεις; Γνώρισε το νέο αποδοτικό τρόπο Online Delivery στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 20:51 Εσύ πώς παραγγέλνεις; Γνώρισε το νέο αποδοτικό τρόπο Online Delivery στη Λαμία

Σου αρέσει να να απολαμβάνεις στο σπίτι ή στο γραφείο τις αγαπημένες σου γεύσεις από τα γνωστά Delivery της πόλης; Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το νέο αποδοτικό τρόπο online παραγγελίας στη πόλη.

Το YouDelivery λειτουργεί αποκλειστικά στη Λαμία και συνεργάζεται με τα πιο δημοφιλή καταστήματα delivery της πόληςενώ καθημερινά νέα καταστήματα προστίθενται στον κατάλογο του.

Η νέα Οnline υπρεσία της Λαμίας σου δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλεις online το φαγητό, τον καφέ ή τα ψώνια σου. Κάθε παραγγελία σου μεταφέρεται αυτόματα στο κατάστημα και μόλις αυτό την αποδεχτεί  (μέσα σε 0-3 λεπτά), ενημερώνεσαι για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Αλλά δεν σταματά μόνο στο κομμάτι της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σου. Με κάθε παραγγελία αποκτάς πόντους επιβράβευσης και τη δυνατότητα να κερδίσεις δωρεάν delivery για ένα μήνα. Ήδη στους  πρώτους μήνες λειτουργίας, έχουν αναδειχθεί πέντε τυχεροί. Κάνοντας τις παραγγελίες τους μέσα από το YouDelivery.gr, μπήκαν στις κληρώσεις, και χάρις στις πολλαπλές συμμετοχές τους, αύξησαν τις πιθανότητές τους κερδίζοντας από 150€ (σε κουπόνια) ο καθένας.

Αν πιστεύεις πως το Delivery είναι του χεριού σου... καιρός να δοκιμάσεις παρέα με το YouDelivery.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση