Κόρινθος: Που έχουν ραντεβού το απόγευμα του Σαββάτου οι γυναίκες?

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 19:25 Κόρινθος: Που έχουν ραντεβού το απόγευμα του Σαββάτου οι γυναίκες?

Μπορεί το Σάββατο να είναι πρωταπριλιά, αλλά η δική μας πρόσκληση είναι πέρα για πέρα αληθινή, για ένα ξεχωριστό event αποκλειστικά για γυναίκες με γούστο!

Έλα να δεις τις υπέροχες δημιουργίες της γνωστής σχεδιάστριας Στυλιανής Δεληγιάννη και να μπεις στην κλήρωση για δυο εκπληκτικά βραδινά φορέματα της STILIDELIGIANNI.

Επίσης πέντε ακόμη τυχερές θα κερδίσουν εκπτωτικά κουπόνια 30% για τις αγορές STILIDELIGIANNI μέχρι 15 Απριλίου.

Η αγαπημένη σχεδιάστρια Στυλιανή Δεληγιάννη θα είναι εδώ, στην Κόρινθο, στο "ici boutique" (Δαμασκηνού 37), για να παρουσιάσει τις νέες της δημιουργίες.

Ονειρεμένα νυφικά, pret-a-porter και couture ρούχα με τα οποία έχει καθιερωθεί στον χώρο του βραδινού φορέματος. 

Οι γραμμές της ροκ και ρομαντικές μαζί. Με την ισχυρή αισθητική της ,τα εξαιρετικά υφάσματα που χρησιμοποιεί, τα χρώματα τις πινελιές....! Όλα συνθέτουν το αποτέλεσμα που θα δείτε και θα λατρέψετε.

Δείτε τις Νυφικές δημιουργίες της STILIDELIGIANNI σε μια ξεχωριστή βραδιά στο κατάστημα "ici boutique", στην Κόρινθο. Νυφικά & Βραδινά φορέματα για την γυναίκα που θέλει να ξεχωρίσει στο Γάμο, στη Βάπτιση και σε κάθε εκδήλωση ή εμφάνιση που για εκείνη είναι μοναδική.

Το Σάββατο 1η Απριλίου, στις 7:00΄ το απόγευμα, "ici boutique" Δαμασκηνού 37, Κόρινθος.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: 27410 72002.

facebook.com/iciboutiquefashion

www.iciboutique.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση