Έπαιξαν για την "Ελπίδα" (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Απριλίου 2017 19:10 Έπαιξαν για την "Ελπίδα" (ΦΩΤΟ)

Θανάσης Σερπάνος: «Είναι μεγάλη μου τιμή που συμμετέχω στην ομάδα «Φίλους Βαζέχα» και χαίρομαι που μου δίνεται έτσι η ευκαιρία να προσφέρω Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "Ελπίδα"»

Ο φιλανθρωπικός αγώνας έγινε το απόγευμα της Μ. Δευτέρας μεταξύ των «Φίλων Βαζέχα» και του ΑΟ Θήβας, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Πριν και κατά διάρκεια του παιχνιδιού υπήρχε ειδικό περίπτερο και όποιος ήθελε μπορούσε να δώσει δείγμα (σάλιο) για να γίνει εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών, ενώ τα έσοδα του φιλικού διατέθηκαν στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "Ελπίδα".

Στην ομάδα με τους «Φίλους Βαζέχα» και ο Λαμιώτης Θανάσης Σερπάνος, ιδιοκτήτης της γνωστής "Ακαδημίας Σερπάνος"

Αναλυτικά οι «Φίλοι Βαζέχα» είναι: Βάντσικ, Κατσούλης, Χατζηφόρος, Κυργιάκος, Αποστολάκης, Μιλόγεβιτς, Ιωαννίδης, Γιαννακόπουλος, Γεωργάτος, Καραγκούνης, Αμανατίδης, Τζώρτζης, Λυμπερόπουλος, Σερπάνος, Βαζέχα Αρκάδιος, Βαζέχα Κριστόφ.

Δείτε φωτογραφίες από τον φιλανθρωπικό αγώνα στη Θήβα...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση