Στο "κλαμπ" των παντρεμένων κι ο Πρόεδρος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017 14:37 Στο "κλαμπ" των παντρεμένων κι ο Πρόεδρος

Ζάχος Χαλβαντζής - Χρύσα Μπαρτσώκα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής…

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το περασμένο Σάββατο 29 Ιουλίου 2017 ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων και δικηγόρος, Ζάχος Χαλβαντζής με την αγαπημένη του Χρύσα Μπαρτσώκα, εκπαιδευτικό.

Με αυτόν τον τρόπο επισημοποίησαν την όμορφη σχέση τους που υπάρχει εδώ κι έξι χρόνια.

Ο γάμος έγινε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής Νέας Άμπλιανης Λαμίας, όπου βρέθηκε σύσσωμο σχεδόν το Δημοτικό Συμβούλιο, με τον Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη και τους βουλευτές του νομού.

Κουμπάρος, ο αγαπημένος και παιδικός φίλος του γαμπρού, Βαγγέλης Κραββαρίτης, συντονιστής προγραμμάτων και συνεργασιών στο Βρετανικό Συμβούλιο.

Αυτό που θέλει τώρα ο γαμπρός είναι να δει και τον Βαγγέλη στο "κλαμπ" των παντρεμένων, με τον τελευταίο προς το παρόν, να δηλώνει αμετανόητος εργένης!

Ακολούθησε τραπέζι στο γνωστό κέντρο «Τεμπέλης» στο Γοργοπόταμο, όπου το ζευγάρι φρόντισε να ξεκινήσει τη διασκέδαση με ένα εντυπωσιακό τάνγκο, με μια υπέροχη χορογραφία που προετοίμασαν ειδικά για τον πρώτο τους χορό ως παντρεμένοι.

Ευχόμαστε ολόψυχα «βίο ανθόσπαρτο»…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση