Ολυμπιακός – Καραμπάγκ 0-3: Νέα «βαριά» ήττα και 0/3 στον όμιλο του Europa League

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 00:35 Ολυμπιακός – Καραμπάγκ 0-3: Νέα «βαριά» ήττα και 0/3 στον όμιλο του Europa League

Ο Ολυμπιακός “πλήρωσε” την κακή του άμυνα και την έλλειψη των βασικών του επιθετικών, με αποτέλεσμα να γνωρίσει νέα “βαριά” ήττα με 3-0, αυτή τη φορά από την Καραμπάγκ στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. 

Παρά τις πολλές δικές του ευκαιρίες στο ματς, οι Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ και η Καραμπάγκ τον “σκότωσε” στις αντεπιθέσεις, ανοίγοντας το σκορ με τον Οβούσου στο 68′ και βρίσκοντας δύο ακόμη γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, με Βέσοβιτς και Σεϊντάεβ.

Το παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός αιφνιδιάστηκε στην πρώτη επίθεση της Καραμπάγκ στο παιχνίδι, αφού οι Αζέροι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Αντράντε να κάνει σέντρα ακριβείας στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Ζουμπίρ με κεφαλιά έστειλε σκόραρε για την ομάδα του.

Το γκολ ακυρώθηκε όμως μέσω του VAR, αφού υπήρχε οφσάιντ στην αρχή της αντεπίθεσης των φιλοξενούμενων, με τον Ολυμπιακό να γλιτώνει έτσι το… σοκ.

Στη συνέχεια οι Πειραιώτες πήραν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, ψάχνοντας ένα δικό τους γκολ, με το παιχνίδι να αποκτά εξαιρετικό ρυθμό, αφού την ίδια ώρα οι Αζέροι προσπαθούσαν να “χτυπήσουν” στις αντεπιθέσεις.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού ήρθε πάντως από στημένη μπάλα, αφού στο 14′ ο Μπιέλ έκανε φοβερή απευθείας εκτέλεση, αλλά ο Mαγκομενταλίγεφ εκτινάχθηκε και απέκρουσε με το ένα χέρι.

Αμέσως μετά ο Σισέ έκανε κακό σουτ από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, ενώ στο 23′ η Καραμπάγκ “απάντησε” με ένα τετ-α-τετ του Οβούσου που νίκησε και τον Τζολάκη, αλλά ο Εμβιλά με μία καίρια επέμβαση έκοψε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή της εστίας.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε μετά να επιτίθεται κατά… κύματα, αλλά ο Μαγκομενταλίγεφ απέκρουσε το καλό σουτ του Ροντρίγκες στο 25′, ενώ Μπιέλ και Ουί Τζο δεν κατάφεραν να βρουν εστία σε δύο δικά τους σουτ με καλές προϋποθέσεις.

Η ομάδα του Μίτσελ “απείλησε” και με τον Σισέ στο 36′, αλλά ο Σενεγαλέζος αμυντικός δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, μετά από κόρνερ.

Οι δύο ομάδες πήγαν έτσι ισόπαλες στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός “απείλησε” πρώτος με ωραία προσωπική ενέργεια του Ροντρίγκες από δεξιά, που κατέληξε με σουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στη συνέχεια, ο Μίτσελ έριξε στο ματς και τον Μαρσέλο και αυτός σε μία από τις πρώτες του επαφές με την μπάλα, έκανε τη σέντρα σουτ στο 65′, με τον Μασούρα να βάζει το πόδι του και να τη στέλνει στα δίχτυα, αλλά να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ και το γκολ να ακυρώνεται.

Σαν να μην έφθανε μάλιστα αυτό, τρία λεπτά αργότερα, η Καραμπάγκ βγήκε στην αντεπίθεση και ο Οβούσου στην… πλάτη της άμυνας βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και πλάσαρε ιδανικά για το 1-0. Ο βοηθός έδειξε αρχικά οφσάιντ, αλλά το VAR μέτρησε κανονικά το γκολ.

Αμέσως μετά, ο Μασούρας με μία απίθανη σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα στο απέναντι κάθετο δοκάρι, αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία και ενώ ο Μαγκομενταλίγεφ είχε χάσει τη φάση.

Ακολούθησε μία απίστευτη… κατάρρευση από τους Πειραιώτες, αφού η άμυνά του “πελαγοδρομούσε” στα τελευταία λεπτά και η Καραμπάγκ έφθασε τις 11 τελικές προς την εστία, βρίσκοντας και δύο ακόμη γκολ.

Αρχικά ο Βέσοβιτς στο 82′ εκμεταλλεύτηκε ένα αδιανόητο λάθος του Σισέ για να περάσει και τον Τζολάκη και να κάνει από κοντά το 2-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Αζέροι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

Ο Σεϊντάεβ με ένα τρομερό διαγώνιο σουτ από δεξιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 της ομάδας του, το οποίο έφερε και αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Ολυμπιακού στις κερκίδες.

Η Καραμπάγκ πήρε αντίθετα μία επιβλητική νίκη και είναι για τα καλά στο “παιχνίδι” της πρόκρισης στον 7ο όμιλο του Europa League, την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει 0/3 και κινδυνεύει να μείνει από νωρίς εκτός Ευρώπης.

Οι συνθέσεις στο Ολυμπιακός – Καραμπάγκ

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Παπέ Σισέ (83′ Βαλμπουενά), Βρσάλικο, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (60′ Μαρσέλο), Κούντε (74′ Ίνμπομ Χουάνγκ), Γκάρι Ροντρίγκες (60′ Μασούρας), Μπιέλ και Ούι Τζο Χουάνγκ (74′ Αμπουμπακάρ Καμαρά).

Καραμπάγκ: Μαγκομενταλίγιεβ, Γιαφαργκουίλιεβ (46′ Μπαϊράμοβ), Μπ. Χουσεϊνοβ, Μουσταφάντζε, Βέσοβιτς (90′ Α. Χουσεϊνοβ), Αλμέιδα (65′ Ρομαό), Γκαράγιεβ, Κάντι, Οβόσου (90′ Όζομπιτς), Ζουμπίρ και Λεάντρο Αντράντε (65′ Σεϊντάεβ).

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση