Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν ο Μέσι πάρει τη Χρυσή Mπάλα, σταματάω το ποδόσφαιρο»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 11:14 Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν ο Μέσι πάρει τη Χρυσή Mπάλα, σταματάω το ποδόσφαιρο»

Η δήλωση-υπόσχεση που έκανε το 2019, αλλά δεν εκπλήρωσε ποτέ και αποκαλύπτεται στη βιογραφία του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να είχε αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο το 2019, σε περίπτωση που ο Μέσι κέρδιζε τη Χρυσή Μπάλα!

Αυτό αποκαλύπτεται τουλάχιστον στη βιογραφία του Πορτογάλου σταρ η οποία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει. Όπως αποκάλυψε η L’ Equipe, ο CR7 φέρεται να είχε πει το 2019 στον συγγραφέα της βιογραφίας του πως «αν ο Μέσι πάρει φέτος (το 2019) τη Χρυσή Μπάλα, θα αφήσω το ποδόσφαιρο. Είναι εύκολο να μένεις στη φούσκα σου, όταν έχεις επιτυχία. Ρίσκαρα με τη μετακόμισή μου στο Τορίνο. Άλλαξα ομάδα, πρωτάθλημα, κουλτούρα. Επομένως αν ο Μέσι πάρει τη Χρυσή Μπάλα, εγώ θα αποχωρήσω».

Ο Μέσι πήρε τη Χρυσή Μπάλα, με τον Βαν Ντάικ να είναι ο τρίτος της παρέας (δεύτερος ο Ρονάλντο). Ο Πορτογάλος πάντως δεν έκανε πράξη την «απειλή» του και συνέχισε κανονικά το ποδόσφαιρο.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση