Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε τη Μάρτιτς και χάρισε στην Ελλάδα το προβάδισμα κόντρα στην Κροατία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 13:35 Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε τη Μάρτιτς και χάρισε στην Ελλάδα το προβάδισμα κόντρα στην Κροατία

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε τη σκυτάλη από τον Στέφανο Τσιτσιπά, επικράτησε της Πέτρα Μάρτιτς με 2-0 σετ και έδωσε το προβάδισμα (2-1) στην Ελλάδα κόντρα στην Κροατία στο United cup.

Η Εθνική Ελλάδας έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις στο United Cup, με τη Μαρία Σάκκαρη να επικρατεί της Πέτρα Μάρτιτς με 2-0 σετ (6-3, 6-3) και να κάνει το 2-1 για τη γαλανόλευκη κόντρα στην Κροατία.

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε δυνατά και στα δύο σετ κόντρα στη Μάρτιτς, κατάφερε να σπάσει το σερβίς της και να φτάσει με σχετική άνεση στη νίκη, δίνοντας έναν ακόμα σημαντικό βαθμό στη χώρα μας.

Πλέον η ελληνική ομάδα απέχει μία νίκη από τα ημιτελικά του United Cup, την οποία μπορεί να φέρει ο Στέφανος Σακκελαρίδης κόντρα στον Μπόρνα Γκόγιο.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση