Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 11:40 Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι

Η Σαουδική Αραβία θα τους “ενώσει”, φέρνοντας τους και πάλι αντιμέτωπους στον αγωνιστικό χώρο. Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι θα… ανταμώσουν σε ένα “λαμπερό” φιλικό.

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα προσθέσουν μια ακόμα “κόντρα” στο ενεργητικό τους, καθώς στις 19 Ιανουαρίου, όταν η Παρί Σεν Ζερμέν θ’ αντιμετωπίσει την Αλ Νασρ, σε φιλική αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί στην Σαουδική Αραβία.

Υπενθυμίζεται ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει την Ρεν για την Ligue 1, στις 15 Ιανουαρίου, ενώ μία εβδομάδα αργότερα, είναι προγραμματισμένος, ο αγώνας για τους «16» του κυπέλλου Γαλλίας.

Η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας ζητούν μετάθεση της αναμέτρησης κατά μία ημέρα, προκειμένου οι παίκτες, να ξεκουραστούν μετά το ταξίδι στην Σαουδική Αραβία.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση