Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ώρα του ημιτελικού με τον Χατσάνοφ στο Australian Open και ποιο κανάλι θα τον μεταδώσει

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 09:22 Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ώρα του ημιτελικού με τον Χατσάνοφ στο Australian Open και ποιο κανάλι θα τον μεταδώσει

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στα ημιτελικά του Australian Open για τρίτη διαδοχική χρονιά και μπροστά του έχει το εμπόδιο του Κάρεν Χατσάνοφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται για τέταρτη φορά την τελευταία πενταετία στα ημιτελικά του Australian Open, μετά τη νίκη του επί του Τσέχου Γίρι Λεχέτσκα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θ’ αγωνιστεί τα χαράματα της Παρασκευής (26.01) κόντρα στον Κάρεν Χατσάνοφ, με στόχο την πρόκριση στον δεύτερο Grand Slam τελικό της καριέρας του, μετά το Roland Garros του 2021.

Η αναμέτρηση με τον Καρέν Χατσάνοφ (Νο.20 στην παγκόσμια κατάταξη) θα αρχίσει στις 5.30 το πρωί και θα μεταδοθεί από το Eurosport 1HD.

Ο νικητής θα παίξει στον τελικό του Australian Open (29.01, 10.30) με Νόβακ Τζόκοβιτς ή Τόμι Πολ (ο αγώνας τους θα γίνει στις 10.30).

Να θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βγει νικητής και στις πέντε του συναντήσεις με τον 26χρονο Ρώσο.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση