Ο Max Verstappen γίνεται βιντεοπαιχνίδι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 14:28 Ο Max Verstappen γίνεται βιντεοπαιχνίδι

O δις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 Max Verstappen, λάτρης των videogames και ο ίδιος, ξεκίνησε τη συνεργασία του με την εταιρεία EA Sports για την αναβάθμιση του περιεχομένου των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Πέραν της συμβολής του στο περιεχόμενο, ο Ολλανδός θα συμμετέχει και στην προβολή της EA Sports, τόσο με το logo της τελευταίας στο κράνος και στο μονοθέσιο της Red Bull, όσο και με την παρουσία του σε εκδηλώσεις προώθησης των παιχνιδιών.

Ο 25χρονος Verstappen είναι δεινός παίκτης μιας μεγάλης γκάμας από videogames που αφορούν στο motorsport - και όχι μόνο. Μεταξύ άλλων, παίζει στο F1 Manager και συμμετέχει σε εικονικούς αγώνες της Formula 1, ενώ πρόσφατα έλαβε μέρος και στον 24ωρο αγώνα Virtual Le Mans - αλλά εγκατέλειψε όταν προβλήματα στη διαδικτυακή σύνδεση του κόστισαν αρκετές θέσεις στην κατάταξη.

Ο Helmut Marko, σύμβουλος της Red Bull, ανέφερε δημοσίως πριν λίγες μέρες ότι ο Ολλανδός πρωταθλητής εγκατέστησε έναν προσομοιωτή F1 στο ιδιωτικό του jet των 12 εκατομμυρίων ευρώ, για να μπορεί να παίζει videogames στα μεγάλα ταξίδια - αλλά ο ίδιος ο Verstappen το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Στα παιχνίδια που του αρέσει να παίζει συγκαταλέγονται και τα ποδοσφαιρικά, και λέγεται πως είναι λάτρης της σειράς FIFA της EA Sports. Θυμίζουμε ότι η EA Sports είναι η μητρική εταιρεία της Codemasters, η οποία λανσάρει στην αγορά το επίσημο παιχνίδι της Formula 1.

«Είτε έχει να κάνει με τη διασκέδαση με τους φίλους μου είτε με το να μένω ανταγωνιστικός όσο δεν βρίσκομαι στην πίστα, η EA Sports ήταν πάντοτε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου. Είναι ένα σύμβολο για εκατομμύρια φίλους [των παιχνιδιών] και είμαι περήφανος που θα την εκπροσωπώ κατά τη σεζόν του 2023», τόνισε ο Max Verstappen μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας.

Πηγή: car and motor

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση