Έρλινγκ Χάαλαντ: Έγραψε ιστορία στο Champions League και ξεπέρασε Λιονέλ Μέσι και Ρουντ φαν Νίστελροϊ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 22:50 Έρλινγκ Χάαλαντ: Έγραψε ιστορία στο Champions League και ξεπέρασε Λιονέλ Μέσι και Ρουντ φαν Νίστελροϊ

Ο άνθρωπος των ρεκόρ! Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο του Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία και έγραψε… Ιστορία στη διοργάνωση, σε δυο κατηγορίες.

Με τα δυο γκολ που πέτυχε στο πρώτο μέρος του Μάντσεσερ Σίτι – Λειψία (2-0) μέσα σε δυο λεπτά, ο Έρλινγκ Χάαλαντ έφτασε τα 7 γκολ φέτος στο Champions League και 30 συνολικά στη διοργάνωση.

Ο Νορβηγός έφτασε τα 30 γκολ σε 25 αγώνες κι έτσι έγινε ο πιο γρήγορος που το πετυχαίνει, αφήνοντας… πίσω του τον Ρουντ φαν Νίστελροϊ (το είχε πετύχει σε 34 ματς)!

Σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση του Champions League ο Χάαλαντ έγινε και ο πιο νέος που κάνει κάτι τέτοιο, “νικώντας” στη συγκεκριμένη κατηγορία τον Λιονέλ Μέσι.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση