Mαράια Αντετοκούνμπο: «Απέχουμε πολύ από το τέλειο»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 11:32 Mαράια Αντετοκούνμπο: «Απέχουμε πολύ από το τέλειο»

Η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, έκανε μία τρυφερή ανάρτηση για τον Έλληνα σούπερ σταρ του NBA.

H Μαράια Ρίντλσπριγκερ δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εκφράζοντας τον έρωτά της στον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα και τονίζοντας ότι απέχουν πολύ από το «τέλειο ζευγάρι».

«Αυτή η ανάρτηση είναι απλά αφιερωμένη στον άνθρωπο που έκανε τα πιο τρελά μου όνειρα πραγματικότητα! Απέχουμε πολύ από το τέλειο, αλλά πραγματικά μου κάνεις τη ζωή μου να μοιάζει με παραμύθι. Ευχές για περισσότερες περιπέτειες μαζί, ήρθε η ώρα μωρό μου» έγραψε.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο αγόρια, έχοντας αποκτήσει μία υπέροχη οικογένεια, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να περνάει τις καλύτερες στιγμές της ζωής του, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές.

Η ανάρτηση της Μαράια:

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση