Τρομερός Γιώργος Κουγιουμτσίδης προκρίθηκε με συγκλονιστική ανατροπή στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Απριλίου 2023 21:49 Τρομερός Γιώργος Κουγιουμτσίδης προκρίθηκε με συγκλονιστική ανατροπή στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης

Με μία “μυθική” εμφάνιση και απίστευτη ανατροπή, ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης νίκησε με 12-10 τον Αρμένιο, Αρμάν Αβεγκιάν και προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής βρέθηκε να χάνει με 10-2 λίγο πριν το τέλος του αγώνα της κατηγορίας των 79 κιλών στην ελευθέρα πάλη, αλλά έκανε συγκλονιστικό φινάλε και πήρε τη νίκη και την πρόκριση στο τελικό του αγωνίσματος.

Εξασφάλισε έτσι ήδη ένα μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης του Ζάγκρεμπ, αλλά θα “παλέψει” για να φέρει στην Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο και να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στον αυριανό (Τρίτη 18/4) τελικό, ο Κουγιομτσίδης θα αντιμετωπίσει τον Βασίλ Μιχαίλοβ από την Ουκρανία.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση